9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
İnşallah son duyumdur hepinizin gözüaydın arkadaşlar
-
@furkitofaso hocam ölümlü dünya hiç bir şeye yanmam da aha bunu öğrenemeden gidersem ona yanarım
-
@aliyar-bey bence de
-
@black valla o isi ben de anlamadım hocam. bakalım nereyi seçecek şanslı kişi
-
@furkitofaso kardesime duyumu için güveniyorum öncelikle ama 1 kişi daha teyit etsin lütfen sağlam olsun
-
haftaya açıklanırsa aramızda toplayalım 3-5 birşey bu arkadaşa bi takım elbise hediye edelim. açıklanmazsa zaten linç ederiz o ayrı
-
@yasaklı aynen bi çorba parasına bakar
-
@furkitofaso en ketum duyumcu bile haftaya diyorsa inanırım abi
-
Sonunda güzel bi haber geldi ya. O kadar umutsuzluğa kapılmıştım ki. Haftaya cumaya kadar günler geçmez artık. İnşalllah salı falan gelir cumaya kalmaz.
-
haftaya dedin ya
haftaya 3 ay var gibi inşallah son olur bu -
Bir güzel haber daha bu kez yetkili biri
https://i.hizliresim.com/z0NRQ9.png -
@furkitofaso hocam duyum konusunda dediğine inanıyorum lafım sana değil ama merak ediyorum. Eğer liste hazırsa neden haftaya, yok eğer değilse haftaya olacağından nasıl emin olup da sana haber veriyor
-
@furkitofaso MSB'den daha çok ilgi duyuluyor sana,maşallah diyelim
-
@furkitofaso sana inanıyorum samimiyetle ve muhtemelen dediğin çıkacak ama yarın açıklanacak umudum da sönmüyor :))
-
@eomer nerde bu twit hocam bulamıyorum, neye cevap olarak yazmış
-
@aliyar-bey birisi teftiş başkanına yok mu denetmenlikle ilgili haber diye tweet atmış,başkanda bu cevabı verdi az önce ama kaldırmış cevabı.
-
@eomer Allah Allah, twit atan yetkili hemen kaldırıyor. Nasıl bir cenderenin içine düştük anlamadım
-
Cidden ama ya işte buna sinir oluyorum!Yani beklediğimiz ne sonucu bu kadar gizemli bu kadar yoğun bu kadar çetrefilli ve bu kadar belirsiz!!Açıklama yapan aman kimse görmesin deyip siliyor bu ne demek ya bu neyin gururu
-
@poisson Gurur değil hocam bürokrasi
-
@baumol Bürokrasi kendi başına işle(me)yen bir sistem mi? Bürokratlar konuşur bürokrasi işler ya da durur ya da işler gözükür!! Bildiğin açıklama yapmaya 188 gündür açıklama yapmaya korkuyorlar yazık ya
(Lütfen yanlış anlama şahsi bir tepki değil :)) aman genel manzaraya)