9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@homo_economicus umarım artık şu suskunluğu bozulsun.
-
Allahım ilk defa bu gece rahat uyucam sanırım.. Kazanır mıyım kazanmaz mıyım meçhul ama belirsizlikten sıyrılmak bile insanı nasıl rahatlatıyormuş
-
Geçenlerde bi arkadaşla sonuçlar açıklanana kadar olumsuz düşünmeyin diye konuşmuştuk . Şimdi açıklanmadan bir şey daha dile getirmek istiyorum
Biliyorum kazananlar tabiki sevinçlerini paylaşacak sevinecek en doğal hakları ama kazanamayan 1200 u de düşünerek sevinclerimizi yaşayalım arkadaşlar
Gerçi burdaki kimse bu hassasiyeti es geçmez ama buda burda dursun . -
Doğruluğundan emin olamadığım duyumlarım var. Ama bu konuda açıklama yapmak, görev alanım dışında olduğundan, haddim değil. Zamanı geldiğinde Sayın Bakanımız ve Sayın Kurum Başkanımız gerekli açıklamayı yapacaktır.
Demiş tekrardan Mustafa Başkan...
-
Neler olmuş burada böyle
-
@nonbisinidem bu sürecin en duyarlı ismi Mustafa Apaydın.. Hatta tek duyarlı ismi
-
@denetcii Umutlarımız tazelendi hocam
-
@gök-kız, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@nonbisinidem bu sürecin en duyarlı ismi Mustafa Apaydın.. Hatta tek duyarlı ismi
Bu baskan yanlislikla gelmis bu kuruma. Yoksa bu kadar duyarlı biriyle, bu kadar duyarsız bi kurum bir arada olamaz
-
Olur da kazanırsanız derneğe üye olmayı düşünen var mı?
-
@aliyar-bey allah'-a yakın bize uzak dursunlar. Hayatımda böyle gereksiz bi dernek görmedim. Kanaryaları koruma derneği benim gözümde daha iyi yerlerde artık
-
@shady1 kesinlikle farklı birisi
-
@aliyar-bey aaa.a dernek mi varmış :)))
-
@gök-kız varmış galiba ben de emin değilim :))
-
@hagi adamlar en azından namlarını yürütüyorlar
-
Insallah budami gol degil be demeyiz
-
@hattorihanzo gol bu sefer kahramınım;))
-
@mağdurum nerede heyecandan bilgisayarı telefonu falan mı yedi acaba ben mi kaçırdım yazdıklarını:)) eksiklik hissettim:)
-
@gök-kız Tc yi annem girecek enter a kardeşim basacak
-
@furkitofaso Sayın Başkanım saygılar
-
@meçhulasker sonuca da baban baksın bari:))