9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
hicbir sey hissedemeyen sadece ben miyim?
-
@mağdurum, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
hicbir sey hissedemeyen sadece ben miyim?
Şu anlık bende desem hatta uyucam şimdi o derece
-
@gök-kız sigarayı bırakalı 1,5 yıl oldu inşallah açıklanınca geri başlamam
-
Sürece hiç dahil değilim 0.9 la falan girememiştim ama inşallah yarın yada en geç haftaya kadar kurtulursunuz bu süreçten dostlar.
Kendimizi bi adaya bırakılmışta kurtulmaya çalışan bir grup olarak görüyorum. Kurtulan herkes içinde seviniyorum. Rabbim gönlümüze göre versin yarın da mübarek gün bolca dua edin bu hafta bitsin bu iş inşallah artık
Ayrıca 9.pro bitsin de şu heyecanı birazda biz yaşayalım siz çok gündemde kaldınız -
@mağdurum evet sensin yani 6 aydır hep senin mesajlarını okuyunca ya da nickini görünce aklıma sadece somurtkan şirin geliyo :)) tamam keyifli bir dönem değil hatta bezgin bile karşılamayabilir bu dönemi ama azcık iyi mi düşünsen ;)) cidden az kaldı ve benim ki duyum değil :)))
-
@mağdurum hocam sürecin sonuna yaklaştığımızı hissediyorum sadece ama bu şuanlık bende bir çarpıntı yapmıyor
-
Bırakın Gelsin Gel hele gel gel
-
@poisson normalde hep gulerek dolasirim burda gulesim gelmiyor nedense ya..hep emeklerimin bosa gidisi geliyor aklima.insallah bu sondur hepimiz icin. ozleriz hepimiz bugunleri.
-
@meçhulasker korkuyorum ben o yuzden=)
-
Yetkililere burdan seslenmek istiyorum: ''Allah Muhammed aşkına açıklayın''... Yarın bu çilenin bittiğini görürüz İnşaallah.
-
@mağdurum valla hocam korkunun ecele faydası yok
-
Benim öfkemi tamamen dindirecek olan tek şey gvs den geçen herkesi almaları olur bu saatten sonra. Sınav Hizmetlerine alsınlar elenenleri de yoksa sittin sene mülakat yapsalar 30 günde açıklayamazlar.
-
@gök-kız kendim okuyacam inşallah ama ani tepki kısmını hiç bilmiyorum düşününce eğer kazanırsak kaç yıllık eğitim öğretim hayatımızın karşılığını alacağız, insan nasıl sakin olabilir kii :)))
-
@aliyar-bey enter a bastığın o an
-
@meçhulasker o anı düşününce bile kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu
-
süreç bizde ritim bozukluğu yapmış olabilir:)) @tudisiar @aliyar-bey @meçhulasker
-
@tudisiar ben de heyecanlanmak için o anı düşünüyorum arada kışın çalışmayan toros gibi marş sesi gelip gidiyor
-
@gök-kız kazandığımı düşünüyorum inanılmaz bi mutlu oluyorum sonra ya elenirsem diyorum bu sefer moralim bozuluyo bipolara doğru surukleniyorum galiba
-
@gök-kız bozulmayan yer kalmadı açıklandıktan sonra bi rektifiyeye girmek lazım
-
@meçhulasker deme öyle heyecan yaptım