9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN.
SONUÇ DUALARIMIZIN MİRACA ULAŞMASI DİLEĞİYLE. -
Arkadaşlar hayırlı kandiller hayırlı cumalar cidden güzel bir gün inşallah hayırlı haberler alırız
-
Hayırlı kandiller arkadaşlar . Forum coşmuş inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz... Ben de çok ümitliyim hakkımızda hayırlısı olsun
-
Bugun için duyumu olan arkadaş güzel haberlerini bekliyoruz
-
@mayoz hayırlı kandiller benim duyumum cuma falan açıklanacak şeklindeydi.Umarım bugun açıklanır ve bir hafta sonunu daha beklemekle geçirmeyiz
-
Arkadaslar ben neyi kacirdim aciklaniyor mu bugun :))
-
@b-ays, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaslar ben neyi kacirdim aciklaniyor mu bugun :))
Yok dostum Bir zamanlar bir kurum bir ilana çikmiş ve yillarca alimi tamamlamamiş. Yillar boyunca Ortaya çeşitli söylentiler , mitler, şehir efsaneleri çikmiş. Bu da onlardan biri işte
Hayirli kandiller
-
Hayirli kandiller, hayirli cumalar, hayirli sonuclar sevgili dostlar
-
Açıklanması için bu tarz yöntemlere mi başvursak https://youtu.be/T-OgMoIgm0I
-
Japonya ya başvursak alırlar mı acaba?
-
@kaldoraç İnşallah ağam
-
Boşa umutlanmayalım bence
-
Hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar arkadaşlar
-
İnsallah bugün gelir ama umudum düşük haftaya daha çok umutluyum
-
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Hayırlı Cumalar. Çok mübarek bi gün Açıklanması için gerekli şartları sağlıyor bugün inşallah hafataya kalmadan açıklanır.
-
2017-2018 kamu hukuku değişiklikleri(any idare iyuk ceza cmk vergi tvs)
-
@shanks Japon takımının üyesiyim bende gizlice girdim
-
Birkaç saate kandil retveetleri gelir cuma günüde biter..
-
Hayırlı kandiller. Bugün için artık çok ümitlenmeyelim ama pazartesi gününden itibaren her gün artık bize işkence gelmeye başlayacak.
-
Hayırlı Cumalar. Miraç Geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Dualarınızda bu meçhulu unutmayın