9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Cuma namazı çıkışı '' Ne oldu senin mülakat, açıklanmadı mı ? '' sorusuna cevap vermemek için farklı yoldan giden dostlarım size de hayırlı cumalar.
-
@aliyar-bey Bitmeyen gecedeyiz biz
-
Benim duyumum bu hafta cuma falan açıklanacak şeklindeydi ve malesef benim bile ümidim tükendi artık Allah hepimize sabır ve güç versin hayatım boyunca umarım böyle bir ızdırap daha yasamam.
-
Bugün de açıklanmayacağına göre Mehmet selim bağlı, jülide sarıeroğlu vs gibi yetkili olup bu kadar geciktiren her sözde yetkilinin burnundan fitil fitil gelsin, yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler İnşaallah dersem kötü 1 insan olmuş olur muyum acaba?
-
"Kolaylaştırınız! Zorlaştırmayınız! Müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz! hadisi şerifi ne yüce bir söz ama
-
@maesteo Olursa diyetini bozacağım
-
Bir cuma daha geçti ama haber gelmedi...
-
Hayırlı kandiller arkadaşlar
-
@venica Bilmukabele.
-
@inflexible kıyamet alemeti gibi bakanlık/kurum hocam.
"İşi ehline verilmeyince kıyameti bekle." -
@inflexible, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
"Kolaylaştırınız! Zorlaştırmayınız! Müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz! hadisi şerifi ne yüce bir söz ama
Ama anlayana
-
@yunni61 valla herkes bitiyor diyor, kutuplarda bile 6 ay sürüyor daha fazlası olmaz inşallah :))
-
@meçhulasker öyle hocam.Bizim bu süreç illa ki biter.Üzücü olan bu kafanın devam etmesi
-
Açiklaninca fena boşluğa dönüşeceğiz ama. Sgk beklemek baska mülakatlara benzemez
Kazananlar evrak teslim il seçimi filan gibi telaşlara düşerken , kaybedenler çok üzülecek anlamsızca dolaşacaklar forumda ya ben de buna üzülüyorum. 6 ay elendigini ogrenmek icin beklemek insanin canini acitir ya insafsizlar ....
Şu an ortak hayatlarin tam olarak yol ayrimi . Sonumuz aydinlik yola ciksin insallah -
Sürekli Birbirinin yorumunu beğenen ortak bi çete var . Bilmem farkettiniz mi forum tehlikeli olmaya başladi bakin artik
-
@shady1 beğeniyorum hemen kardeşim
-
@shady1 ben de beğeniyorum ama hocam siz ben dahil bikaç kişiyi etiketleyip inş kazanırsınız diye dua ettiğiniz günden beri daha bir beğeniyorum yazdıklarınızı :)))))))
-
@aliyar-bey @nonbisinidem sağolun dostlar
Bizler de sizi beğeniyoruz
Evde konuşuyoruz aliyar şunu demiş, nonbis böyle demiş
@yasaklı ve @meçhulasker komik filân cok degisik muhabbetler dönüyo. Daha aklima gelmiyo diger arkadaşlar da meşhur bizim evde -
@shady1 hocam şu süreç sağ salim bi tamamlansın da ben burda konuştuğumuz herkesin katılacağı -@paretowilfredo üstad da dahil olmak üzere - bir organizasyon planlıyorum zaten, bu güzel muhabbetler güzel dostluklar forumda kalmamalı
-
@harristodaro, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
2017-2018 kamu hukuku değişiklikleri(any idare iyuk ceza cmk vergi tvs)
Hocam robin hood'un kpss versiyonu gibisiniz, hayrına güncel not paylaşıyorsunuz sürekli, tüm samimiyetimle tebrik ediyorum
Rica ederim kardeşim paylaştıkça coğalır