9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kaldoraç Çok az kaldı diyen sadece duyumlar ce hepsi boş çıktı şimdiye kadar
-
@util yüreğime ini, 6 ay bekledik bu kadar soğukkanlı bir açıklanmış cümlesi olmamalı diye düşündüm bi an
-
bu kadar monoton bir gun daha olmadi demek isterdim ki son 6 ayım heepp monoton
-
@mağdurum çürüyoruz, bekleyerek geçiyor hayatımız
-
garson: ne alirsiniz?
ben: baht lutfen acik olsun -
@shanks "biraz" beklemeniz gerekecek
-
arkadaşlar bir şey soracağım hazır ortalık durgunken:) şimdi sonuçlar açıklandığında asil olanların hepsi kazanmış mı oluyor bu kadar zamandan sonra illa ki soruşturma yapılmıştır değil mi? yani güvenlik soruşturması sıkıntılı olanları kazandınız deyip sonradan elemezler değil mi? bazı arkadaşlar form verdikten sonra yapılan soruşturmanın formalite olduğunu zaten öncesinden soruşturma yapılıp ona göre kazananlar ilan ediliyor demişti
-
@yasaklı geçen alımda elenenler olmuş hocam kazandıktan sonra işe başlayamamış yani,çok saçma bişi ama olmuş malesef
-
@pawnex çok kötü bir şey o ya üstelik bu beklediğimize ek bi 3 ay daha beklicez belki nerdeyse 1 yıl bekle ama sonuç olumsuz :s
-
@pawnex gecen alında geç başlayan kar vardı elenen duymadım eminmisiniz?
-
@banshe valla giren arkadaşlar öyle demişti hocam ama çok eminim dersem yalan olur,umarım yoktur öyle bişe yazık olur yani
-
S - aygı kalmadı
G - üven kalmadı
K - urumsallık hiç olmadı.S - enin G - gerçekten K - işileri umursadığın yokken, kimseden de bunu beklemeyesin artık!
-
@pawnex valla bende okudum olumsuz sonuçlanan ama kim neden hatırlamıyorum
-
@mağdurum o biraz bir ömür sürer
-
@yasaklı hocam okudum ben kazananlardan olumsuz olanlar vardı
-
@pawnex biri dava falan açacam diyordu hatta
-
@shanks neden olmuş ki red sebebi neymiş
-
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Adayların seni beklediği kadarGeçti istemem gelmeni
Yine de açıkla artık şu listeni
Bırak sitende sonuç linkini
Yeter beklediğimiz bu kadar -
neden olumsuz olmuş acaba çok kötü bir şey değil mi bu ya ayrıca bir tek güvenlik soruşturması olumsuz olursa diğerleri de mecburen öyle olacaktır dimi? umarım gerçekten olumsuz olmasının sağlam bir dayanağı vardır..
-
Arkadaşlar adlarınızı yazın da hiç tanımadığım sizlere bu gece duamda isim ile yer vereyim insaAllah