9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mk5561 inşallah kardeşim . Adem
-
@mk5561 benimkini tahmin etmek çok zor; Ali :)) Allah razı olsun :))
-
İşcinin alının teri kurumadan emeğinin karşılığını verin diyen çok güzel bir peygamberimiz ve adaleti emreden bir dinimiz var.
Evet biz de çok emek verdik belki alnımız terlemedi ama gözlerimiz çok yaşardı. Bu kadar beklemek bize revamı. İnşallah gösterdiğimiz bu sabır selametle sonuçlanır. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah bize. Hayırlı kandiller -
Millet haftasonunu iple çekerken biz SGK sayesinde nefret eder olduk.
-
@eşref-i-mahlukat acaba atanınca da bu nefretimiz devam eder mi
-
Herkese hayirli sabahlar, iyi haftasonlari diliyorumHaftasonu kafaniza bi sey takmayn, hava güzel gezin dolasin, ailenize zaman ayirin . Çünkü hayatta aileden ve sağlıktan daha değerli bir sey yok dostlar.
-
@drago Bizim tavrımız şartlara göre atandığımız an nefretimizi pazartesine kaydırırız
-
@krtalprn Bilmiyorum o da bilmiyordu hatta
-
@eşref-i-mahlukat kesin öyle olacak kinimizi taze tutalım, inşalalh yakındır o günler
-
@shady1 sen ne diyon yiğidim(aile ve sağlık konusu hariç) mahalleye çıkamaz olduk kimse soru sormasın diye
-
Cuma günleri valiz hazırlamak gibi
Cuma günleri seninle ilkbahar gibi
Ellerini alıp dokunmamak gibi
Gözlerini görüp de bakmamak gibiHiçbir cumartesi günüm bi türlü yetmedi
Asla cumartesi gece sabahla bitmedi
Ben seninim, gece benim sabah benim
Sen beni hiç düşünme, ben hep böyleyimHaftanın sonu bi nakarat gibi
Haftanın sonu, hep aynı günleriPazar günleri pazartesi alır beni
Pazar günleri elimdeki balık gibi
Gözlerini görürken ağlamak gibi
Kıymetini giderken anlamak gibiHaftanın sonu bi nakarat gibi
Haftanın sonu, hep aynı sözleri
Haftanın sonu bi nakarat gibi
Haftanın sonu, hep aynı günleri... -
@shady1 ölümlü dünya kafama huniden başka bir şey takmam
-
O değilde başkan kandil için tweet bile atmadı.Bizim tepkilerimizden mi çekindi acaba diye düşünüyorum.
-
@okn-svnd, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
O değilde başkan kandil için tweet bile atmadı.Bizim tepkilerimizden mi çekindi acaba diye düşünüyorum.
Adami korkuttuk heralde veya artik utaniyo niye açiklanmiyo diycez diye
-
İnşaallah başkan da bizi trollemiyordur
-
Merhaba arkadaşlar, yeni bir video hazırlıyorum. Bir kaç saate twitter de #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın etiketi altında paylaşacağım. İnşallah beğenirsiniz.
-
@budageceryahu fragman yok mu hocam
-
-
Bu ne kimse yok fırtına öncesi sessizlik galiba
-
@aliyar-bey sabahtan beri foruma girip girip çıkıyorum ama bir şey yazasım gelmiyor emin çoğu kişi öyledir.