9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem ben bu şekilde bilgi aldım size aktardım başkandan da duysak çok güzel olmaz mı ?
-
Bence bu hafta da aciklamayacaklar
-
@furkitofaso olur tabi olur da biz çoktan meşaleleri yakmışken başkan belirsiz ya da olumsuz bir cevap verirse çok bozulurum şahsen
-
2016 sonrası maliye değişiklikleri
-
Hocam bu cümleyi bu hafta yasaklıyorum Herkes evrene pozitif enerji göndersin :))))) Herkes en az 10 kez "bu hafta açıklanacağına inanıyorum" yazacak :))))))
@ibrafive, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bence bu hafta da aciklamayacaklar
-
Ticaret hukukunda önemli süreler
-
Arkadaşlar geçen hafta Sgkdan arkadaşım ben hiçbir sey sormadığım halde bu hafta cuma falan açıklanacak dedi.Aynı şekilde Mustafa beyde duyumunu paylaştı zaten ben bu hafta açıklanacak diye ümit ediyorum.Msb Antalyaya gitmeden açıklanır umarım.
-
O değilde Başkan 15 gündür hiçbir paylaşım yapmadı twitter şifresini mi unuttu acaba
-
@okn-svnd dostum kaynağını söyledin sonunda
-
@okn-svnd Mustafa ?
-
@shanks Apaydın
-
@krtalprn Ama ne yazık ki SGK kaynağının haberleri bakanlık kaynaklı haberlerin önüne geçemiyor
-
Ben şunu anlamadım.Şubatın ortasında Mart'ta bile beklemeyin diyen adam( linç ediyorduk) , çıkmış bu hafta açıklanacak diyor.Şimdi neyin karamsarlığı bu ? Yine mi linç edelim adamı ?
-
@denetcii Artık açıklansa bile inanmayacağımız için normal
-
Hocam ben hicbir sekilde sormayıp kendi aradığı için inancım var ve önemli bir konumda kendisi.Listeler Sgk da artık Bakanlıkla alakası kalmadı sürecin.8. Promosyon salı günü gece 12 de açıklandı umarım yine aynı tarifeyi uygularlar.
-
@furkitofaso, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aliyar-bey duyum aynı duyum ya biz hiç yerimizi değiştirmedik neyse o herkes açıklanacak derken de daha önce ben açıklanmayacağını söyledim yine aynı şeyi söylüyorum her hafta aynı terane kimse kusura bakmasın yok açıklanmıyacak diyorum kimse inanmıyor her hafta bişey çıkıyor herkes umutlanıyor cidden çok üzülüyorum inanıp inanmamak kendi elinde herkesin ne diyeyim ama insanlar doğrulara değil de duymak istediklerine inanıyorlar
Dedim dedim inanmadınız bak gördünüz mü şimdi ? Zamanında böyle bir enrty yazan adam bu hafta açıklanacak diyor.O zamanlar kızmıştım kendisine ama şuanda güveniyorum bu hafta bu iş biter.
-
@okn-svnd İnşallah Sayın Başkan halimize acır ve bir saniye daha süreci uzatmamak İçin elinden geleni yapar
-
@22121121 3 aydan beriönce sonucları en kısa zamanda açıklamak için gece gündüz çalışıyorlar dostum için rahat olsun
-
@okn-svnd Üstad bide güvenlik soruşturmaları yapılmış mı haberin var mı ? Bunun bir efsane olmasından korkuyorum. Eğer kazanırsak Tekrardan soruşturma yapılırsa işe başlama neredeyse 2 seneyi bulacak.
-
@22121121 Güvenlik soruşturmaları tekrardan yapılacak hocam.Form doldurup göndermeden güvenlik soruşturması yapılamaz.Normal prosedür yine işleyecek.Kazananlar için ortalama 3 4 ay kadar bir süreç bekliyor olacak işe başlamak için.