9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@davetsiz kanka hala 2016 alımı nasıl olucak ,süresi bitmedi mi bugün puanların?
-
@ErtuğrulBEY bunun için gercekten birşey yapamaz miyiz hocam ya dilekce vs.
-
@rapist hocam bilmiyorum ama ben hakkımı haram ediyorum.Bizi böyle mağdur ettikleri için.
-
@Hipokrat kardeşim asıl süre 14 temmuzda bitiyor haberin olsun.Yani bugün biterse bi hak ihlali olur.
-
@ErtuğrulBEY kanka emin misin?eğer böyleyse sgk Bayram sonu 2016 için ilana çıkabilir inşallah bu sene çeko yok geçen sene ki puanla mülakat görelim bari Allah'ın izniyle
-
@Hipokrat yani normalde 14 temmuza kadar 2016 puanları 1 yılını dolduruyor.
-
@Hipokrat hocam insallah ya o guzelim puanlar sadece 1 mulakatla kalmasin
-
2017Aciklandigi an bitmiyor mu 2016 puani. Herkes bi sey söylüyor ya
-
KPSS, sonuçların açıklanmasından itibaren iki yıl süreyle geçerlidir. Ancak, öğretmen adayları için KPSS'de elde edilecek puanların geçerlilik süresi bir yıldır. Yeni bir sınavın yapılamaması durumunda ise sınav sonuçları, bir sonraki sınav sonuçlarının açıklanmasına kadar geçerli olmaya devam eder.
Geçici Madde 10 - (A) grubu kadrolara ilişkin sınav başvurularında kullanılan 2016 KPSS puan türlerinin geçerlilik süresi bir yıldır."
Şimdi tekrar ayrintili baktim böyle yaziyor. Bir sonraki sinavin aciklanmasina kadar olan sanirim öğretmenlik o zaman. Bizimki temmuz 14e kadar olmasi gerekiyor
-
@rapist @ErtuğrulBEY @Hipokrat dostlar size nacizane tavsiyem, önümüzdeki kpss ye eğer hazırlık yapacaksanız, bu sene maliye ye ayırdığınız zamanı çeko ya, çeko için çalıştığınız kadar maliye ye çalışın...ben bu sene bu şekilde bir taktik yaptım çok faydasını gördüm.çeko netim 21 maliye 32. çeko netimin çok daha fayda sağlayacagına eminim
-
Bi iki twit atalim atkadaslar o zaman 2016 puani da dahil olsun diye
-
@davetsiz hocam niyetiniz ortada zaten ozre gerek yok bize kismet degilmis. Ama yine de bu haberi arastirabilirseniz kendi adima cok memnun olurum. Zaten bi umudumuz yok. Olursa ne ala , tesekkurler simdiden
-
@davetsiz hocam cekoya nerden çalıştınız peki. Maliye kaynaklar malum ama ceko kaynağınizi merak ettim
-
@davetsiz kardeşim çekoya nerden çalıştın bende merak ettim.
-
Arkadaşlar guy mülakatına kalmıştık çok şükür o yüzden bu kpss'ye özellikle sgk için girmiştim şöyle söyleyeyim
P 42'de sıralamam : 872
P 43'de de : 1157 ilk ilan da mülakata kalırız inşaAllah hedefimizi tutturdum Allah'a bin şükür.
Nasıl çalıştığımıza gelince zaten 4857 sayılı kanunla sosyal sigortalar kanunu az çok hepiniz de vardır bana en çok katkı verem Çalışma Sorunları adlı kitaptır o kitabı hakkını vererek 2-3 kere dönün gayet yüksek yaparsınız Allah'ın izniyle hakikaten güzel kitap Sgk müfettişleri yazmış hakkını vermişler -
Arkadaslar sgk ilan verdiğinde en fazla kaç kisilik alim acar. Simdiye kadar sanirim hep 400 civariydi. Çok yüksek sayıları görmez değil mi
-
@rapist burdan nasi o yorumu cikardin merak ettim kardes
-
@paretowilfredo kardeşim sizden ricam bir sonra ki ilan ne zaman gelecek acaba soruşturma imkanınız var mı ? Bir de son iki denetmenlik ilanı daha verilip durdurulacak diyorlar bir bilginiz var mı ?
-
@Mimar hocam gayet açık yazmiyor mu. Ogretmenlik icin diger sinav aciklanana kadar diyor. Kpss a icin bir yil diyor. Cok umutlanip baska birşey görmek istemedigimden ben mi yanlış yorumluyorum
-
@Mimar gözlerim başka birsey de görmek istemiyor olabilir algıda seçicilik yapıyor olabilirim hocam siz nasıl anladınız oradan peki