9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@rapist 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
@davetsiz hocam cekoya nerden çalıştınız peki. Maliye kaynaklar malum ama ceko kaynağınizi merak ettim
iş hukuku sos güv huk toplu iş huk >> kanun
diğerlerini okuldan kalma notlarımdan. çalışma sorunlarını 1 kere döndüm ama oradan çok fayda göremedim ben. kanundan önemli yerlerin üzerini keçeli kalemle çizmek kadar görmedim mesela bunu herkese tavsiye ediyorum yeşil özellikle sarı keçeli kalemle ÜSTÜNÜ çizin ve bol bol tekrar edin.yanlışlarım bilgi sorularından değil genellikle sosyoloji-psikoloji kısmından çıktı yani yorum sorularından, bilgi sorularını yaklaşık 5dk da bitirdim. @ErtuğrulBEY -
@rapist ilk basta farkli anlamistim siz diyince tekrar baktim dediğiniz gibi 1 yil yaziyo gecici maddede hocam
-
@Mimar evet hocam oyle yazıyor. umutlarımız ıcın son bır ay. ne olur ne olmaz. son bır surprız daha olur umarım
-
İlk alımı heyecanla bekliyorum
-
@paretowilfredo hocam size bir konuda birsey danısmak istiyorum. özelden yazsam cevaplayabilir misiniz ?
-
Arkadaslar şimdiden herkese hayırlı olsun puanlar. Cekolu puan turlerinde ilk 50deyim cok sukur ama denetmenlikte rakibiniz değilim içiniz rahat olsun İnşallah biran once ilan gelir ve 2016 puanları da dahil edilir burda ilanin gelmesi için çok emek sarfeden arkadaslarimiz var mülakata girmenin onların da hakkı olduğuna inanıyorum..
-
Şimdi 2016 puanının geçerliliği devam ediyor diyenler var. Eğer öyleyse bu ilk alımda 2016 ve 2017 puanları beraber mi kullanılır
-
@gonzaloluca hocam kim diyor onu? Keske oyle olsa bi umut
-
@aysesal ah hocam ah 8. promosyonu aylarca bekledikten sonra hüsrana uğrayanlar olarak şimdi burda acı çekmeye başlayacaz
-
@aysesal dün burada bazı arkadaşlar yönetmelikte yazdığını falan söylediler
-
arkadaşlar ben 1 hafta önce osym aramıştım 2016 puanlarının gecerliliği 16 haziranda doluyormu diye.16 haziranda doluyor fakat kurumlar isterse 2016 puanıyla alım yapabilirler dedi görevli.bana sacma gelmisti ama doğruluk payıda olabilir kurumlara baskı yapmamız lazım ve bimer ede yazın arkadaşlar.ben yazdım bimere hala cevap gelmedi ama sayı artarsa dikkat ceker en azından puanımız 11 ay gecerli oluyor bu haksızlığa boyun eğmeyelim tepkimizi gösterelim lütfen
-
Hayir arkadaslar temmuz 14de kadar geçerli olmasi lazim. Bu şart yani. Yonetmeliktw öyle yazıyor geçici madde 10 diye geciyor paylasmistim
-
Sınıfı
Unvanı
Derecesi
Serbest Kadro
Adedi
Toplam
GİH
Müfettiş
6
1000
1000
GİH
Müfettiş Yardımcısı
7
1000
1000
TOPLAM
2000
2000
-
gel vefasız gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa
-
Bu ilan ne zaman gelecek arkadaşlar ?8.promosyon bitmeden gelmez mi
-
en azından kullanılacak puan türü belli olsa yeter , p41-p42-p43 , ama hangisi ???
-
@deliyavrusu hocam p39 da çeko etkisi çok fazla o kullanılabilir mi
-
Ceko olsun da hangisi olursa olsun. Gidip p 1 p2 istemesin de sakin
-
@gonzaloluca keşke p39 olsa ama imkansız gibi
-
@deliyavrusu sizin p39 mu yüksek Bende p41 p42 p43 yüksek ben herkesi öyle sanıyordum