9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gonzaloluca evet bende tam tersi
-
Selam dostlar benim cekolu puanlardan en iyisi p43: 80.80 2948 ciyim burdan bir ekmek çikaz galiba bana bu başlığa tiklamasam mi artık ne sizce ümit varmı
-
@paretowilfredo hocam bu ilan ne zamam gelir sence? bi seyler var mi, yoksa tahminin var midir ?
-
P41 den alan ihtimali var mi cekonun
-
Vay be zamanında şurada o kadar destek istedik etkinliklere gelin ne olursunuz dedik kimse oralı bile olmadı hatta bu başlık zaman zaman 2. hatta 3. sayfalara kadar geriledi. Ama bakıyorum da şimdi 2017 puanları açıklandı 9. promosyon başlığı canlanmış herkes derdine düşmüş 9.promosyon ilanının ne zaman gelir hangi puandan alır ilk seferde girerim giremem vay be gerek facebooktan gerek bu platformdan gerekse de twitterdan onlarca etkinlik yaptık destek olun lütfen diye. Burada gördüğüm bir çok arkadaşı zamanında o platformlarda da görmek isterdim neyse zaten yaşamadan 8. promosyonun ve 9. promosyonun nelerle mücadele ettiğini anlayamazsınız inşallah da yaşamazsınız. Ama süreç bizlere işlediği gibi işlerse yarın bir gün buralarda belki de bu başlık da ''Arkadaşlar nerede bu ilan aa ama ayıp ettiler etkinlik yapalım herkese haber verelim , aaa lütfen bütün iibfliler katılsın bu sadece bizim davamız değil, şş arkadaşlar lütfen insaf 2017 puanını aldık sgk ya giremeyecekmiyiz herkes twit atsın 2 twit atın ölmezsiniz'' denilmeye başlanır. Umarım bunlar yaşanmaz.
-
@guyman hay ağzına sağlık kardeşim bende biraz önce twetter hesabımı sinirden sildim. Bundan sonra kimse benden 9. Promosyon için ve diğer alımlar için destek beklemesin. 9. Promosyon bizim 2016 kpss magdurlarinin hakkı idi.Hakkım bizi mağdur edenlere haram olsun.Pusuda bekleyip 9.promosyon gelmesin diye cirpinanlara gelince inşallah bizim 2016 kpss ile yaşadığımız mağduriyeti o bizim riskimiza göz diken arkadaşlarda yaşar.
-
Sözlerim yanlış anlaşılmasın şimdi benim ve benim gibi olanların ne suçu var.85 puanlar ile atanamadik.2017 kpssmiz de 70 lerde geldi.Bizi mağdur etmeye ne hakkınız vardı ha soruyorum.Ailemizin yüzüne bakamiyoruz.Bundan sonra twetterdan falan artık destek vermeyeceğim.2016 kpss mağdurları arkadaşlara SESLENIYORUM! SIZDE DESTEK VERMEYIN.O YOK 2016 PUANI ILE ILAN GELMESIN 2017 YI BEKLEYELIM DIYEN ARKADASLARIN BELKI BIRAZ VICDANI SIZLAR.BAKIN YINE DIYORUM SOZLERIM BAZI ARKADASLARA HERKES ÜSTÜNE ALINMASIN.
-
8.Donem sayfasından kimler kaldı yahu : ))
Çok istedik 9.Donem gelsin 2016 puanları yanmadan hiç edilmeden diye attığımız twitlerin haddi hesabı yoktu . Ekim ortasında Başkanın attığı Twit ve Aralık sonunda gelen ilan ile başlayan yolculuk haziranın ilk haftasında son buldu. Senin ne kadar uğraştığına şahit olduk 8.donem olarak. Buradaki Arkadaşlar şu an empati kuramıyor haliyle zaman ilerledikçe Güneş daha bir ısındıkça gölgenin değerini daha iyi anlayacaklar.
Hakkınızda hayırlısı olsun , yolunuz da açık olsun İNŞALLAH -
- promosyonum. çok tatmin edici ve rahat bir meslek. bi başlayayım da daha sonra çalışır daha iyi yerlere geçerim diye düşünüyordum evdeki hesap çarşıya uymadı. bi de memleketimdeyim daha ne olsun.
-
- promosyon için dönen torpilleri duydukça.. özellikle bazı tarikatların etkin olduğunu liste verdiklerini duyunca iyice soğudum 9. pro için ben de etkinliklere katılmaktan, ki katılmadım zaten onları duyunca... önümdeki diğer sınavlara odaklandım.. kpssye odaklandım... şu süreçte şunu iyice anladım mülakata kaldıkça rehavete daha çok kapılıyoruz.. atanana kadar çalışmayı elden bırakmamak gerekiyor
-
@gonzaloluca p 39 40 41 42 43 bu puanların hepsi dahil edilebilir....
-
@samoel bu puanların hepsinin kullanılması puanları da yükseltir galiba
-
@gonzaloluca gecenki alımdan yuksek olmiyacaktır puanlar...
-
p39 un alımlarda kullanılacağını düşünmüyorum o puan türü bakanlıkların 2-3 çeko mezunu almak için kullanacağı bir puan türü olarak duruyor
-
300 kişilik olası bir alımda sıralama kaça kadar düşer arkadaşlar tahminen?
-
geçenki alımlar hangi puan türlerinden oldu ve kaç ile kapattı yardım ltf
-
@Kpss2014 Son alımda p113'ten 300 iibflinin 4 katını mülakata çağırdılar. 82,19 ile kapattı.
-
@clattenburg değişik bir yorum yapayım ilk 1200 % 100 mülakata girer ondan sonraki her 100 kişide ihtimal % 5 azalır bence
-
@totti Casgem Eğitim Uzman Yardımcılığı Alımı Olması Muhtemel
-
@adam-simith Herkes İş Müfettişliğini P43den Bekliyor Ancak P41-42 Kullanılabilir, Sınavda Çok Bariz Çeko Soruları Soruyor Çünkü Özellikle Mülakkatta