9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@FameFabre 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
Çok istedik 9.Donem gelsin 2016 puanları yanmadan hiç edilmeden diye attığımız twitlerin haddi hesabı yoktu . Ekim ortasında Başkanın attığı Twit ve Aralık sonunda gelen ilan ile başlayan yolculuk haziranın ilk haftasında son buldu. Senin ne kadar uğraştığına şahit olduk 8.donem olarak. Buradaki Arkadaşlar şu an empati kuramıyor haliyle zaman ilerledikçe Güneş daha bir ısındık
amin kardeşim hepimizin yolu da bahtı da açık olsun inşallah
-
Şimdi son 15gunde 9.promosyon ilani hayalleri tamamen son mu buldu ? Hiçkimse beklemiyor mu 2016 ile son bir alim ? Bitti mi yani simdi
-
@rapist sonuçlar açıklandı normalde puanlarımız yönetmelik klavuz nereye bakarsanız bakın 1 yıl geçerli 14 temmuza kadar geçerli ancak kurumlar buradaki karışıklığa mahal vermemek adına 14 temmuza kadar zaten ilana çıkacaklarını düşünmüyorum 14 temmuzdan sonra gelecek her ilanda kesin olarak 2017 kapsamlı olacaktır. O yüzden bilinçli olarak bekleneceği kanısındayım.
-
@guyman kurumlarin işi yok da bunu mu düşunecek cok sacma. Vedalasin artik su 2016 ouanlarinizla bizim de yuksek puanimiz vardi bitti napalim yani. Zamaninda 1 yila dusuruldugunu acikladiklari zamam mucadele etseydiniz dava etseydiniz . O zaman nerdeydi akliniz
-
@salih1940 buyuk ihtimal kardeş p41 isteyecekler çünkü geçmiş p46 ve p48 de maliye etkili değil belki denetmenlikde p41 p42 dieyecek
-
Geçen alımda son sıradan giren arkadaşın sıralaması kaçtı?Galiba 82,19 gibi puanla kapatmıştı.
-
Çalışma sorunları idi sanırım ismi, o kitap mülakat sürecinde yeterli oluyor mu arkadaşlar ona göre edinecegim. Yoksa a kadro ceko var kanunlarla desteklemeyi düşünüyorum
-
2016 kpss olayı bitti dostlar.Kamu gözetimi ilanında bu net bi şekilde görülüyo
-
@sınavstilisti bölümümüz ne ise ona ağırlık vermenizi öneririm, bölüm ağırlıklı sorular yöneltiliyor.
8.prom başlığında SGK mülakat soru ve cevapları diye bir pdf vardı içinde iş kanunuyla alakalı sorularda mevcut.
Yeniden bir kitap almanıza gerek yok bence. -
@2525 çok teşekkür ederim
-
@Mimar Mücadele ettik zaten. yanlış adamlara salliyorsun farkında değilsin. Adam sadece bi durumu belirtmiş ki bende katılıyorum emin ol kurumlar ona takiliip dikkat ederler en basitinden ben bile eğer bir kurum 14 temmuzdan once 2017 yi kapsayan ilan verirse mahkemede dava açıcam bazı üst kurumlar hariç.
-
@adam-simith neden 42 43 değil de 41?
-
@WilliamNiskanen 40 41 42 43 e kadar yolu var...arkadasın sordugu sorunun aynısını tekrar soralım gecen sene 80 kusurle kapatmıstı son sıradaki adayın sıralamsını hatırlayan varmı?
-
@samoel 82.19 Ile kapatti 1850 civarındaydı.
-
@WilliamNiskanen 1850 turkiye geneli sıralamasımı?son sıradaki adayın????
-
@Mimar verdik zaten . Nerden biliyorsun mücadele etmediğimizi. hayret birsey .
-
@samoel aynen hocam o 1850 olmasin 1840di.
-
2000 sıralama ile pusudayım o zaman hocam
-
P40-43 arası en kötü olan p40 1280 sıra rahatça beklemelimiyim yoksa sürpriz olur mu
-
@gonzaloluca hocam sana sürpriz olursa biz zaten giremeyiz. P39-P43 arasından alırsa kesin girersiniz.