9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@coopdefood Hocam forumu flan bırakıp bir yere gitmeyin. Size birde Sultan Fatih’in beyitini yazıyorum bu beyitten sonra giderseniz hepimiz darılırız size haberiniz olsun .
“ Kesmezem ağyâr cevri ile cânândan ümid
Kim kesilmez havf-ı şeytân ile imândan ümid “( Bizden gayrı olanın, bizden olmayanın düşmalığı yüzünden sevgiliden vaz mı geçeceğiz yani ? Şeytanın türlü türlü hileleri var diye imandan vaz mı geçtik ki bu yüzden Canan’dan vaz geçelim )
-
O bu değil de sayfa 1000i bulmadan bu süreç bitsin diye dua ediyorum artık. Sinirler çok fazla gerildi. Tahammül sınırını aştık hepimiz malesef. Allah yardımcımız olsun.
-
Şu karaktersiz gözü doymanayan guycuları sallayın arkadaşlar biz cevap yazdıkça daha bi kendilerini bir şey sanıyorlar
-
@22121121 Hocam eyvallah sağolasın sizler ve diğer arkadaşlar gibi güzel insanlar hiç eksik olmasın bu vatana ve millete hayırlı evlatların görevi layikiyle insan olduğunu unutmadan yapacakların gelmesini cenabı Allahtan temenni ediyorum teşekkür ederim buralardıydım
-
Ayrica yeni yeni isimler gorunce insan dusunuyor: demekki biz foruma yazarken bazılarımız masa başında klavye ile yazıyormuş şimdi anladım sebebini.
-
Eski iletilerimde yazmistim 7. Promosyondan biri bizim mayısta iş başı yapacağımızın söylendiğini söylemişti şimdi duyumlarin doğru çıkması gerekir demek bu ama bir yandan da acaba gvs olmayacak mi sorusunu akla getirmiyor mu eğer öyle olursa?
-
@gök-kız
Çabuk gel karıştı buralar
Çabuk gel isyan varSabret dedin sabrettim
Çok az dedin mest ettinGece uyumadım
Gündüz yaşamadımHa bugün, ha yarın
Bu hafta kesin dedi duyumcularınGel artık fazlası zarar
Gel artık tükendi adaylar ;
Mağdurum, Shady, Gökkız, Aliyar... -
@coopdefood İnşallah Hocam. Bizimde temennimiz. Gerçek Vatan sevgisi, görevi senden daha iyi yapacağına inandığın bir kardeşine devretmektir diye duyduk biz hep. Kimler bu görevleri en iyi şekilde yapacaksa buyursun yapsın kimse buna bir şey demez, hatta memnuniyet duyarlar ama bu kadar işsiz ve gerçekten zor günler geçiren insaların yanında insan işim var demeye bile çekinir. Biz evde yemek yerken komşuya kokusu gitmiştir hak geçer diye düşünen bu yüzden yemek götüren insanlardık hangi ara böyle olduk bilmiyorum. Arkadaşların işi olup SGK’yı tercih etmesi normal bir şey buna bir şey demem ama bunu insanların gözüne sokar gibi yapması ne kadar etik olsa da bence “ ahlaki “ değil. Yine de saygı duyarım. Herkese hayırlı akşamlar
-
@shanks güzel dostum aynı kadroyu kovalıyoruz niye kendimizi bir şey sanalım. Siz kendinizi fazla açık ediyorsunuz yapmayın böyle. Adınıza üzülüyorum, bol şans dilerim.
-
Duyuruların yerini kavgalar almış.Sizlere iyi forumlar arkadaşlar.
-
@isimsiz gardaş neden anlamamak için mücadele ediyon 94 puanlı adamın doğru guyda işi yok ama neden denetmenlik 94 puan alsam ben şahsen epdk kik ne bileyim sayıştay kovalarım aynı statüdeki meslek niye yok valla anlamayacaksın sen ya boşa yazıyoruz
-
İnsanlar genelde ilk bir şeyi çok ister sonra o şeyden sıkılıp daha iyisini ister Fiat binen adam BMW binmek ister elbette hakkıdır istemek ona lafım yok herkesin görüşü hayalleri vs farklı sonuçta dağın altında da olsa nasibi kimse engelleyemez amma velakin sen arabası bile olmayana hmm Fiat iyi ama işte ben BMW istiyorum diye bahsedersen ( hele ki süreç bu kadar anormal dereceye geldi ise ) o adam da haklı olarak tepki gösterir hepimiz insanız hata yaparız vs vs kimse mükemmel değildir en azından ben değilim ama millete bazı şeyleri göze sokmayın Saygılarımla iyi geceler
-
@yasaklı guzel kardesim birincisi, sakin olmak hem kalbini hemde ruhunu ferahlatir zira atesli konusmalara hiic luzum yok. Ikincisi, cocuk zaten kike, kültüre, is teftise, halkbanka, vakifbanka falan girdi. Son zamanlarda pek takip etmedim ama henuz biyeri kazanamadi sanirim, kazansa haberi gelirdi. Burada denetmenlikten bahsediliyor diye o örnegi verdim. Kisi hakkinda bilgimiz olmadigi halde işkembeden sallamayi ne cok seviyoruz
-
Bir şey daha dicem şu an guy olup ilk mülakatından elenen arkadaş 2. Mülakat sonucu beklerken hiç unutmuyorum lütfen olsun başka bir şey istemiyorum diye ağladı sonra geçen karşılaştık nasıl gidiyor işler diyince ya kardeşim yaşlı yaşlı insanlar ile aynı yerde oturuyorum ve oturduğum yere klima gelmiyor diye şikayet ediyordu bana ben de dedim ki daha ikinci mülakatında olsun diye ağlıyordun şükret haline dedim kardeşim haklısın hiç hatırlatma o günleri dedi başka diyecek sözüm yok
-
Ya arkadaşlar referansı olmadan kazanan bir Allahın kulu yok mu burada birisi dürüstçe çıkıp kardeşim ben kazandım desin yoksa bırakcam bu işi insan boşuna kürek çektiğini hissediyor hele mülakat sürecinde daha kötü etkileniyoruz , herkesin mi referansı var bu güzel ülkemde
-
@heleloy bu gece sayende iyi stres attık kendi adıma teşekkür ederim.
nicknameden aklıma bir anda gece gece geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=NfuwBL2dSjE -
sgk direkt mülakat ile aldığndan liyakatı için bir şey diyemeyeceğim ama guy için tamamen öyle olduğunu düşünmüyorum. sonuçta binlerce kişi alıyor hepsinin mi var.
9. promosyon 85 e yakın puan ile kapattığı için kim kazanırsa haketmiştir diye düşünüyorum,kimin nasibi varsa içimizden. hatta buradaki herkes çok daha iyi yerleri hakediyor ama ilan yok bizde olsun da artık ne olursa olsun diyoruz. gerçekten çok daha iyi yerleri hakediyoruz, elimizdeki tek süreç de öyle uzadı ki iyice kıymetlendi:) kurumun bekletmekteki amacı buydu belki:) -
buranın müdavimi olan arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum. ben burayı geç keşfettim ama insana yalnız olmadığını hissettiriyor, birbirimizi tanımasak da aynı derdi paylaşmak destek oluyor. çevremde kimse yaşamadığı için anlayamıyor, bunu yaşayan bilir. yarın belki açıklanır diye şimdiden söyleyeym dedim :))
-
@heleloy la hele bi git artık ya 31 yaşındayım ben elenmediğim mülakat kalmadı gelmiş bana hayat dersi veriyor la bi git...hele bi git la git az öte git...
-
@yasaklı Ya bırak kardeşim kendilerini bir halt sanıyorlar ilgilendikçe zavallılar