9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@heleloy her gün vergi mufettislerinden azar yemek zoruma gidiyor denetmenlik kovaliyorum diyor beyler . Ölü taklidi yapın susar
-
@resetat umarım alırsın da büyürsün dostum ne diyeyim biz başkaları gibi sağa sola saldırmıyoruz işimize bakıyoruz ama karaktersiz falan yazınca birileri lafımı da sakınacak değilim artık.
-
@heleloy anladım. Allah şifa versin.
-
@heleloy kardeşim olaya müdahil olmak istemiyorum iki tarafın da haklı olduğu noktalar illa ki vardır ama üslup çok çok yanlış. Dertleriniz, sıkıntılarınız kimsenin umurunda değil öğrenin artık şunu diyip de kendini işaret edip bak benim de umrumda değil dercesine bir tavır takınmak nasıl bir büyümüşlük merak ediyorum doğrusu...
-
@ultravirest ya arkadaşlar hiç anlaşamıyoruz. evet çok zoruma gidiyor az da denetmenlerle takılayım diyorum.
-
Gönderdiğim her iletide tartışmacılar arasında parazit yapıyormuş gibi hissediyorum
-
@budageceryahu Insallah tez vakitte bu süreçten kurtuluruz ve "SGK bizden önemli değil" cümlesinin içi dolar..en azından kendi adima bunu söylüyorum ama içini dolduramıyorum gezerken de eğlenirken de aklimizda(platonik aşk muhabbetini kim yapmıştı ya çok haklı )
-
@heleloy ya ben karışmak istemedim mevzuya kimse kısmetinden fazlasını yiyemez gibi bir yaklaşımdaydım!!Ama sizin üslubunuz gerçekten rahatsız edici biraz sakin mi olsanız
-
@gök-kız tabiki de ben yapmıştım
-
@coopdefood Gece gece içimizi yaktın. Allah yardımcın olsun. İnşallah emeklerinin karşılığını alacaksın bundan şüphem yok. Kimsenin lafına bakıp canını sıkma Hocam. Şair Nabi’ nin bir beyitini burada söylemek isterim. Hikayesini öğrenmek arkadaşlar kolaylıkla araştırıp bulabilir ben sadece bir beyit yazacağım.
“ Bir hadeng-i cân-güdâzı âhdır sermâyesi
Biz bu meydanın nice çâbuk süvârın görmüşüz. “( Gariplerin tek sermayesi can yakıcı bir âh silahından ibarettir ama onu attıkları zaman bu meydanda nice hızlı süvarileri vurup yere serdiğini görmüşüz )
-
Artık kapatalım şu konuyu. Daha da uzatmanin anlamiyok. Elimize gececek bir şey yok. Ne yazildiysa o olacak, boş verin.
-
@coopdefood gitme
-
@meçhulasker ahahaha şaşırdım mı tabii ki de hayır o zaman güzel bi şiir alalım sizden
-
@poisson evet ben de öyle olsun isterdim ama herhalde buradaki insanların okuması yok ama yazması var. birine karaktersiz, açgözlü vs diyorsunuz o da size kardeşim burası aşevi değil mülakata girme hakkı olan girer kazanırsa kazanır diyor. Bence arkadaşlardan daha kibarca cevap vermişim.
-
ayrıca ben de meraklı değilim kimseyle tartışmaya ama kimse bir başkasının hakaretine eyvallah demek zorunda değil.
-
Uzatmaya gerek yok çok zoruma gitti neler yaşadığımızı bilmiyosun insanlar ne halde bilmiyosun ben kendimi acındırmak içinde söylemedim güzel kalpli insanlar hepinizden Allah razı olsun herşeyi bilen ve gören biri var kalbimizide biliyor aklımızdan geçenleride bize gayret yaraşır merhamet Allahındır hükmi ati ne fakirin ne şeyhin nede şahındır siz olun nerden geldiğinizi unutmayın şükretmeyi bilmeli insan bencil olmamalı sözlerini yazarken dikkatli olmalı türkiyede ve dünyada ne halde insanlar var bugünüme binlerce şükürler olsun sayfayı meşgul ettiğim için kusura bakmayın Allaha emanet olun Allah hepinizin gönlüne göre versin.
-
Arkadaşlar troller yanlızca yanlış tarih vererek mi ortaya çıkıyor?
-
@drago tartışma çıkarmak için açanlar da var gibi
-
@gök-kız hesap açanlar demek istedim
-