9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu hocam tweet atıyorum da hayatım da hiç bu kadar adam yerine konulmadığım olmamıştı
-
@heleloy guy olarak çalışırken gelip burada ben denetmen olacağım diye bağırırsan tekrar söylüyorum sana karaktersiz liyakatsiz kadro manyağı saygısız kişilik derler... sana sgk denetmenliğine geçemezsin demiyorum elbet geçersin mevzu bu değil burada bunu bağıra bağıra söyleyip saygısızlık yapman. zaten insanlar dolmuş gelmişsiniz milletin yarasına basıyorsunuz
-
@meçhulasker adamsın
-
:)) o değil de yarın açıklanır ama değil mi
-
Bakan hanımın ve Başkan beyin haftalık programlarına nereden ulaşırız?
Görişeceği kişilere önceden mesaj atalım, belki vicdanlı biri sorar sınavı. -
@budageceryahu dün son anda mogan gölüne gitmekten vazgeçtik hayattaki şansım işte
-
@meçhulasker insan bi süre sonra kendi kendine konusuymuş gibi oluyo gerçi huniliyiz biz konuşuruz tabi
-
@budageceryahu biraz adamlık yüklemesi aldığıma göre tweet atmaya devam edebilirim
-
@coopdefood kardeşim canını sıkma mülakattan elenmenin veya uzun süre işsiz kalmanın ne demek olduğunu bilmeyen birisi anlaşılan.Guyu liyakatıyla(referansız) kazandığını söyleyebilecek kadar komik birisi onun için böyle düşünen ve konuşanlar için canını sıktığına değmez.
(Not:Guy başvuru formunda iki tane referans istiyor.) -
@gök-kız hocam şahsi hesabımdan atıyorum millette yıldı artık
-
@meçhulasker ben de kişisel hesabımdan atıyorum ama birazcık kişisel hesap olmaktan çıktı gibi
-
@gök-kız hava güzel, gez eğlen
SGK bizden önemli değil. -
@coopdefood umarım güzel yerlerde görürüz sizi hocam,sıkmayın canınızı hiçbir emek karşılıksız kalmayacaktır inşallah
-
@yasaklı sevgili dostum puanı mülakata girebilme yeterliliği için dedim. Mülakata girebildikten sonra 100 olmuş olmamış fark yaratmıyor. Yani kısacası; puanımı almışım mülakata girmişim size mi soracaktı guy'lu arkadaşlar. Hedefim sgk ya da değil kimseyi ilgilendirmiyor. Büyüyün artık dostlarım büyüyün 10 yaşında değilsiniz. Dertleriniz, sıkıntılarınız kimsenin umurunda değil öğrenin artık şunu her promosyonda aynı mevzular. Biz de işsiz kaldık biz de bekledik ettik vs. olgunlaşın birazcık.
-
@gök-kız artık attığım tweetleri bir süre sonra siliyorum
-
@coopdefood foruma girmemezlik etme.
Eminim su yazin ustune benim gibi size cokca dua edicek insan vardir burada. Bu hayatta sadece insanligini kaybetmis kimseler yok. Sevginin, merhametin ,vicdanin oldugu kimseler var hala cok sukur. Bir kötü gördük diye iyilige olan inancimizi kaybetmeyelim.
Rabbim tez zamanda tum sorunlarinizi asmayi ve kendi takim elbisenizi aldiginiz gunleri mutlulukla yasamayi nasip etsin insallah size. -
@heleloy sen büyümemişsin, o nolcak?
-
@coopdefood geçmiş olsun da guy'lu arkadaşlar mı sizi bu duruma soktu? Tam olarak guy'lu arkadaştan ne istiyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Herkesin bir planı vardır o yolda ilerler. Ayrıca İnsanlara karaktersiz derse birileri onlar da gelip gerçekleri yüzüne vurur. Ben aşevi yazmadan önce guy için yazılanları okuyunuz önce.
-
@1umut olduğu kadarı bana yetiyor güzel kardeşim.
-
@heleloy 4-5 ay maaş alalım bizler de büyürüz elbette