9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kelepce07 Susun deli konuşuyor, konuş deli.
-
Arkadaşlar bırakın eğlenen eğlensin goygoy yapan yapsın.Umarım forumdaki herkes sınavı kazanabilir ama gerçek olan 1600 kişi içinde sadece 400 kişi kazanacak ve sonunda gülebilecek.Sonuçlar açıklanana kadar insanların neşelerine takılmayalım.7 aydır bekleyen bir grubuz bence gayet normal.Insanlar tek burada kafalarını dagıtabiliyorlarsa noldu senin sınav hani iş yok mu hergün alım oluyor sen niye girmedin ne zaman evleneceksin daha sorularindan kacabilip eglenebildikleri yer buraysa onuda çok görmeyelim.
-
@nonbisinidem 843 sayfa okuyabilecek kadar ciddi bir iş olsa gerek:))
-
@kelepce07 hocam bizler nerede nasil davranilacagini bilen insanlariz. Biz vakit gecirmek icin burdayiz. 7 aydir muhabbet ettigim, guldugum tek yer burasi. Kah buradaki arakadaslarla birlikte guldu kah onlarin huzunlu hikayelerine birlikte uzulduk. Sonuc olarak buradaki arkadaslarla arkadas, kanki, dost olduk. Bu gereksiz cikisinizi dostlarinizla, arkadaslarinizla birlikte bir kafeye gittiginizde nasil bir davranis sergilediginizi dusunerek sorgulayin. O zaman anlayacaksiniz.
-
@kelepce07 Neden böyle bir şey yazma gereği duydun ? Yani burada aynı insanlar aylardır yazdıkları için yakınlık olmuş aralarında yazıyorlar. Ben de pek goy goy yapmıyorum katılmıyorum ama kimseye ciddiyetsiz diyemem çünkü burada yazdıklarıyla kimseyi tanımak mümkün değil. Sen sadece insanların yazdıklarıyla ciddiyetsiz kişilikte olduklarını nereden anladın anlayamadım.
-
@kelepce07 onca aydir yasadiklari onca strese, belirsizlige ragmen hala gülebilen, eglenebilen kisiler bence sgknin ilk tercihi olmali:)
kolay is degil cunku yaptiklari, herkesin yapabilecegi bi sey degil:) -
isin en kotusu de su.insanlari okuduğuna okuyacagina pisman eden bir kitle var.hayatta cahilden de korkmam da bu yari cahillerden korkun arkadaslar...sonuna kadar korkun .korkunuz bunlardan olsun. ben gecemi gunduzume katmisim.hayatimi askiya almisim.bana ciddiyetten bahsediliyor.ciddiye almasak o puanlari alamazdik.ciddiyet bizin isimizdi de bizi 7 aydir bekletenler utansin.yok okurlarmis ya kim kimi hafif hafif tehtit ediyor.yok bakanlik bulurmus da.bu kurumda calisabilmek icin gecemi gunduzume kattim.ciddiyetmis...
-
bu kadar sryi okuyacagina bir kitap okusaydın keske ise yarardi
-
Günümüzün hastalığı bu sanırım tüm sosyal medya aleminde nasıl olsa yanımda değiller ulaşamazlar bana diye isteyen istediğine istediği gibi sallıyor. Sen şöylesin böylesin şusun busun. Buradaki konuşmadan nasıl böyle bir yoruma vardın @kelepce07 gerçekten merak ediyorum bunu samimiyetle soruyorum
-
@okn-svnd hocam size de ayrıca teşekkür ederim yaklaşık 10 sayfada bir 1200 kişinin eleneceğini hatırlatıyorsunuz
-
Son günlerde forum bereketlendi. Her gün biri çıkıp ya duyum atıyor ya da inceden laf sokmaya çalışıyor.
Bu işin sonuna geldik galiba. -
@mağdurum fbi cinayetleri filan izleseydi
-
@meçhulasker Hocam sen unutuyor musun ?
-
@budageceryahu bence bunlar forumun düşmanları üşenmeden tartışma çıkarmak için hesap açıyolar ya hayret :))
-
Keşke @kelepce07 arkadaşımız 843 sayfalık forumun tamamını sabırla ve ciddiyetle (ciddiyet önemli bu arada) okumak yerine ya en başından forumu takip etseydi -ki o zaman hepsini bi anda okumak zorunda kalmazdı- ya da son bikaç sayfaya göz gezdirip edinmek istediği bilgiye ulaştıktan sonra o değerli vakti aynı ciddiyetle ders çalışarak geçirseydi.. Ama ona da yazıkkk ciddiyet ağır sorumluluk gerektiriyo napsın şmdi
@gök-kız, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@nonbisinidem 843 sayfa okuyabilecek kadar ciddi bir iş olsa gerek:))
-
Eeyyy @kelepce07 bu forumda dış mihraklara yer yok.
-
Vallahi inşallah burayı okuyorlardır. Hiç yoktan biraz söylenen sözleri üzerlerine alırlar.
-
@meçhulasker hocam bize degil burdaki sevinci çok görenlere hatırlattım ama inan aklımdan da cıkmıyor kazanırım ya da kaybederim ama o kadar emek veren iyi puanlar alan ve 7 aydır bekleyen bir gruba kazanamadın hadi güle güle denecek olması beni gerçekten üzüyor malesef.Ben kendi adıma 8 aydır kitap yüzü açamadım eminim cogu kişide öyledir yani simdi elenirsrk birde onun bunalımi zaten açılan sınav yok açılsa da sınava yetismez konular vs. Cok büyük sıkıntı.
-
neyse..en azindan halihazirda calisip yazdigimi okuyan guy ve diger memurlar mesaji anlayabilmistir en azindan.isin sonuna gelindi.toparlaniyor artik.sayin bakanimiza ve baskanimiza bosuna twitler yagdirmayin.hakkinizda hayirlisi olsun.kazananlara da simdiden hayirli olsun.
-
@kelepce07 yahu guyla ne akakasi var =)) burdakilerin cogu guy mulakatindan elenmis insanlar zaten.birakin da tweet atip atmayacagimiza kendimiz karar verelim. hadi itiraf et guysun ve bunun sonucunu da bekliyorsun=))