9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aslan-reyiz sesli güldüm harikasın!
-
@aslan-reyiz ahahaha iyimişş :))
-
@22121121 hocam ben daha çok komik sorulara muhattap oluyorum ondan dolayı eğlenceli anlar yaşanabiliyor. Hayırlısıyla atanırsam bununla alakalı başlığa epey bir şey yazmayı düşünüyorum.
-
@gök-kız İyiki olmadı Hocam zaten. Çapraz sorguya alınmış gibiydim. Aynı anda 2-3 soru sordukları bile oldu. Allah’ın işi işte o sırada dilimiz tutuldu
-
@budageceryahu, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@famefabre ben de bu gece rüyamda gördüm, İstanbul Maltepe. Ama rüyaların tersi çıkar derler. Gerçi pek ümidim yok.
:)))o zaman istanbul-kartal hayırlı olsun
-
@staticman, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aslan-reyiz sesli güldüm harikasın!
Çok harikayımdır :))
-
@baumol fragman niteliğinde bir kesit sunarsın herhalde bize Hocam ?
-
@aslan-reyiz Bu gerçekten efsaneymiş Hocam
-
@22121121 bende birçok soruyu cevapsız bırakınca komisyondakiler kızlarla mı geziyorsun bütün gün demişlerdi bende 4 senedir işsizim paramı var kızlarla gezicek demiştim gülerken düşüyolardı sandalyelerinden haklısın demişlerdi:)
-
@aslan-reyiz reyiz bey çok mütevazisiniz de aynı zamanda
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aslan-reyiz reyiz bey çok mütevazisiniz de aynı zamanda
:)))
-
@22121121 Hocam inşallah zamanı gelince filmin tamamını izleriz
-
-
@22121121 5 sene sonra kendini nerede görüyorsun diye sorsalar ben miyopum o kadar uzağı göremiyorum diyecektim ama sormadılar
-
@famefabre meşhur nick sende mi ordayın üstad;önde oturan soruyu soran bayanım:)siz?
-
Ya bir de forumda gırgır yapmaya kızıyorlar valla insanları anlayamıyorum gırgır yapılmasa 7 ay nasıl gececekti ki okuyunca gülüyorum zevk alıyorum ben kendi adıma. Allah razı olsun ya sizden
-
Hadi @paretowilfredo hocam ya bir sizden atak gelmedi artık duyalım aynı seyleri sizden de
-
@mk5561 amin cümlemizden inşallah :)) başka türlü zaman mı geçer
-
@aslan-reyiz
Tam "Thug Life " oluyormuş, çıkın demişler -
@paretowilfredo Üstad senden de iyi haber aldık mı tamamdır.