9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@okn-svnd acaba malum listedeki kazananların listeden çıkarılması işi olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum inşallah öyle gerekli bir sebep ile beklemişizdir
-
@hayalimsgk kalbim pıt pıt pıt pı p .....
-
O zaman listeler kuruma gelir gelmez açıklanır balonu da patlamış oldu. Vallahi 200 gündür çözülemeyen ne tür bir sorun var merak içerisindeyim
-
@mağdurum Senin olacak inşallah Hocam
-
@black üstad listeyi sen mi tutuyordun ? Kaç kişi vardı tam olarak ?
-
Arkadaş ne süreç miş!! Gerçekten bütün şehir efsanelerini çürüttük trollerle savaştık yetkili abilerle güreştik geriye bir tek MSB nin tweetini protesto etmek kaldı. Tabi o da sonuçla doğru orantılı olacak. Artık geçmiş duyumlar öyle bir dinginleştirdi ki beni belki de gerçek bilgilerin karşısında hareketsiz kalıyorum. O zaman bir tahminde benden olsun ÇARŞAMBA 15:15 tweet gelir diyorum
-
@22121121 evet hocam listeyi ben hazırlamıştım güncel sayı 173 ama biz verdiğimizde 160 civarı olması lazım. Bence çok da önemli değil mühim olan bu kadar kişinin olduğunu bilmeleri ve ilgili kurumlarla iletişime geçip daha sağlıklı bilgilerle gerekli düzenlemeleri yapmaları. Vergi müfettişi veya merkez uzmanı olan adam gelip denetmen olmayacaktır listeden çıkarılmaları bir nebze olsun bizleri rahatlatır özellikle yedeklere kalacak kişiler asil olarak listeye girer ve tekrar beklemez.
-
@22121121 insallah hocam.burdaki butun arkadasimla gulebilmeyi ne cok isterdim.yedek de olsam da sevinecegim makul bir yedek..
-
@black Öyle bir şey varsa bence tek listeye bakarlar Hocam araştıracaklarını sanmıyorum. O listeyi tutarak büyük sevap işlediniz. İşsizlerin duası arkanızda
-
@mağdurum hayırlısı olsun tabiki ama inşallah forumdakiler en az fireyi verir ve çoğunluğumuz başarılı asil olarak tamamlar eğitimde nicklerle tanışırız artık
-
@22121121 insallah kazanirsam kekler benden=))
-
@22121121 Valla ben olsam bir memuru görevlendirir doğruluğu kontrol ettirirdim veya listedeki kurumlar ile iletişime geçip kendi listemi oluştururum sonuçta ufak tefek de olsa hatalar olabilir. İnşallah tuttuğumuz liste bir işe yararda insanlar yedeğe kalıp daha fazla beklemez. Listeyi tutmadaki amacım şansımızı hesaplamaktı ama hayırlı bir işe yararsa ne mutlu bana
-
@mağdurum heycanlanmana sevindim :))
-
- pro ifşalaşma falan kıskançlığın en koyu rengiyim şu an :))
-
@malthuss hiii yarın diyor inandım gitti :)))
-
@gök-kız ya o kadar ruhsuz ve depresif mi duruyorum=(
-
@mağdurum hocam sen de heycanlandıysan vu iş bitti bitecek demektir
-
@mağdurum EVET!!aylardır söylüyorum:)) o yüzden beğendim ya o yorumu :)))
-
@meçhulasker Allah Allah ya vala bense bir acayiplik mi var=))))))
-
@poisson su an kahkaha attim vallaha billaha=)))))