9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Başkan açıklandı tweeti hazırlıyor bence:) Çoktandır yoktum demişler ki öldü , söyleyin onlara kral geri döndü
-
@kelepce07 yahu madem ilgin yok fikrin de olmasin kendini bilimadami falan saniyorsun sanirim da =)) karsinda derece yapmis adamlar var akilli ol ya da kullan.ne konusacagimizi senden ogrenecek degiliz.tezini bilmem ama senin gibi insanlar tam tez konusu.Allah tez vakitte akil fikir versin.senin aklina ihtiyacimiz yok emin ol=)))
-
@kelepce07 benim burda isim falan yazmalar.sanki adini soyadini yazmis kendisi de =)) bugun beni guldurdugun icin tisikkir idiriz tizci biy
-
Bu foruma format lazım ya tekrar sayfa 1'den başlayalım
-
@inflexible, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Mustafa Başkan baya interaktif.Güzel bir yöneticilik örneği gerçekten
Bizim msb de az interaktif değil hani
Demirel- Aliyev diyaloğu
-
@22121121 bence de haberdar eder. inşallah hocam:)
-
@kelepce07 ''burada konustuklarinizin yuzde birini gercekte birbirinizle yuzyuze konusamazsiniz.insanlarin sorunu bu.'' sorunuzu çok güzel anlatmışsınız bravo. Ayrıca bu kadar kıskanç olmaya gerek yok çalışın BELKİ sizin de olur .
-
Daha cümlede büyük harf kavramını bilmeyen, noktayı nerede kullanacağını idrak edememiş, fln diye kısaltma kullanan ergen ruhlu “insanlar” doçentlik tezi yazar olmuş vah akademinin haline dostlar.
-
@mağdurum Hocam ne tezi ya büyük ihtimal guydur denetmenlik bekliyordur :):):)
-
-
@luthor zamanında puanı yetmemiştir hırsını böyle alıyodur:))
-
@eşref-i-mahlukat Hocam böyle tez yazdığını zanneden bir sürü insan gördü bu gözler Boş verin yazsınlar boş boş şeyler. Sarhoş sarhoş tez yazdığını sanan bile gördüm bu ne ki. :))
-
@kelepce07 valla size iyi bir yanıt verirdim de şu güneş gözlüklü emoji cevap verme boş ver diyor
-
@luthor değildir çünkü guylara sağlam giydirmiş ve tek doğru cümlesi de bu ne yazık ki.
-
@kelepce07 arkadaşım senin mesleğin vasfın ne hele bi onu söyle??? Ben 7sene boyunca bankada kurumsal portföy yöneticiliği yapmışım sen kime neyi anlatıyon Allah aşkına?? Şimdi sen de hangi vasıfla yazıyorsun hayır mesleki deneyimin ve mesleki kaliten benden yüksekse eyvallah diyicem ama değilse sözlerim çok ağor olabilir.. Herkes haddini bilsin yoksa bildirirler!!!
-
@karazıpkalı kedi ciğer meselesi :))
-
Ben ilk tezimi yazdığımda wikipedi dahi kullanılamıyordu zamane gençleri başına gelince anlayacak ne geçersiz ve gereksiz bir araştırma içinde olduğunu diyecektim bir gülme geldi :)))) buradan umudu olmayan biri olduğunu anlamam @luthor un mesajıyla netleşti
-
@kelepce07 Ben konuya hakim değilim yazılanları yeni okuyorum ama anladığım kadarıyla akademik kariyer yapıyorsunuz ve buradaki arkadaşları denetmenlik yönünden yetersiz görmüşsünüz madem öyle bir eleştiri de ben yapayım. Şuanda üniversitedeki akademik kadroların vasıfsız ve kayırmacılıkla yetkin olmayan kişilerin hak etmediği yerlerde olduğunu biliyoruz hatta bunu bizzat akademisyenler anlatıyor. Üniversite son sınıfta tez hazırlarken bunu yeterince gördüm hazırlanan tezler, araştırmalar vs kopyala yapıştır usulü yapılmış ve çok özensizdi. Elbette istisnai olarak çok yetkin ve hak eden kişiler var ancak genel olarak bir yetersizlik söz konusu.
Demem o ki daha forumda doğru düzgün iki satır bir şey yazamayıp gelip burada ben tez yazıyorum, ben akademisyen olacağım vs. diyip sonrada en kötü guy olursunuz diyerek karşınızdaki insanları aşağılamanızı doğru bulmuyorum. Öncelikle kendi yetkinliğinizi sorgulayın sonra başka insanlarınkini sorgularsınız. Muhtemelen boş birisiniz dediğiniz gibi nickin arkasına sığınıp herkese sallıyorsunuz zaten bir akademisyene yakışmayacak şekilde konuşmuşsunuz.
Bu arada bende NASA da çalışıyorum uzay araştırmaları için foruma girdim çok işime yaradı buradan NASA'ya selamlar
-
@poisson bu gerzek yazsa yazsa şeytanla mücadele yöntemleri konusunda tez yazar herif cahil troll sallamayın bi karın ağrısı var belli bi hazımsızlık falan ciddiyet falan kendi çapında takılıyor aşamamak bişeyleri kendini bilmezlik tevazu sahibi olamamak böyle birşey işte bakın bu da bize örnek olarak burda dursun her zaman iyi şeyler yol göstermez arkadaşlar haydin selametle
-
@budageceryahu dedi ki; ben profesör olacam sonra binecem devletin sırtına boş boş araştıracam alacam maaşımı vuracam kırbacı sizde gidin pis fakirler devlete gelir sağlayın ki benim maaşım ödensin