9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kelepce07 ben de size bir cevap yazmak istiyorum ama su an isim var. Arkadaslar fazla hirpalamayin bana da ayirin.
-
@furkitofaso o değil de başkanım bugün de açıklanmadı yarın açıklasanız ya :)))
-
@poisson şeapıcaz ya bende o merak etmeyin
-
Ben 3 ay icinde kesin aciklanacagini dusunuyorum bu hafta olursa da guzel olur tabi
-
@kenanus123 tam olarak 3 ay mi
-
@gök-kız ee anca
-
@resetat Haklısınız, hem Gazali’nin dediği gibi “Cahille münakaşaya girme, ben hiç galip gelemedim”
Sözün tamamı deliye söylenirmiş bu kadar laftan sonra arkadaşın gerekli çıkarımı yapacağını umuyorum. -
@furkitofaso vakittir artık:)) üstümüzden sözde akademisyenler tez yazar oldu :)))))
-
@furkitofaso babanin hayrina acikla da bitsin bu zulum
-
@black ben zaten profesörüm.
Sizin vergilerinizle maaş alıyorum -
Hocam sen öyle deyince benim de aklıma şey geldi onun argo versiyonu "Etme eşşekle muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıyla ... kestirirsin"
@eşref-i-mahlukat, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@resetat Haklısınız, hem Gazali’nin dediği gibi “Cahille münakaşaya girme, ben hiç galip gelemedim”
Sözün tamamı deliye söylenirmiş bu kadar laftan sonra arkadaşın gerekli çıkarımı yapacağını umuyorum. -
@nonbisinidem Böyle argo kelimeler kullanırsak arkadaş tezinde kullanamaz ama
-
Gerçekten sayfa 900 ve sonra 1000 e ilerleyecek sanırım cumaya kadar
-
Hocam öyle demeyin argo dediğimiz şey toplumdaki bireylerin psikososyal davranışlarını dışavurma isteğinden doğmuş olup.......... al arkadaşa tezlik bir cümle devamını getirsin artık altına da bikaç argo kelime ve cümle eklesin misss
@eşref-i-mahlukat, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@nonbisinidem Böyle argo kelimeler kullanırsak arkadaş tezinde kullanamaz ama
-
Arkadaşlar merhaba.. Geçtiğimiz haftalarda yazdığımda net bir bilginin olmadığını söylemiştim.. Bu hafta eğitimimize gelen dernek yönetiminde de bulunan üstaddan aldığımız son bilgi; “normalde geçtiğimiz hafta sonuçlar açıklanacaktı fakat bazı sebeplerden dolayı bu haftaya sarktı, yani sonuçlar bu hafta açıklanacak’’ şeklinde.. Açıklanmazsa beni linç etmeyin sakın İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız..
-
@hayalimsgk Başkana tek sormak iatediğim o bazı sebepler ne acaba ?
-
@hayalimsgk 8.promosyonsunuz değil mi? Aynı eğitimden aynı bilgi bu sanırım. Cümleler ya da kişiler farklı eğer öyle ise.
-
@mk5561 evet hocam başka bir arkadaş daha mı yazdı ? Takip edemediğim için kim ne yazmış bilmiyorum tekrara düştüysem affola
-
@hayalimsgk Hocam gün ile ilgili bir şey diyorlar mı ?
-
@hope @FameFabre ifşalaşıyor muyuz üstadlar