9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu çoook fenasın :D:D:D
-
@budageceryahu lafınız bana mıydı benimki latife idi birşey bildiğimden değil ki
-
@budageceryahu aaa bunu diyince aklıma geldi @Kai-Hitwatari olmasın bu, onunla konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam arada trol hesap açıp millete sövdürüp rahatlayalım diye ya kai bizim için kendini siper edip kendine sövrdürdü rahatlayalım diye ya da cidden dallamanın teki
-
@mk5561 yok size değildir kelepçeli tipitipedir o
-
Dostum doçentlik için tez yazdığını ve tezinin konusunu ne güzel belirtmiş. Ilgi alani toplum bilimi ile alakali sanırım. Bir toplum bilimcinin toplumdan kopuk olmamasini ve topluma üst perdeden bakmamasi gerektiğini eminim bizden daha iyi biliyorsunuz. Konuya çok hakim değilim kusura bakmayın fakat yazinizin sonunda 2 3 sene sonra şikayet edeceğimizi söylemişsiniz. İnsanların ne şartlar altında yaşadığını bilmeden ahkam kesmek kolay gayet. 14 15 yaşımdan beri irili ufaklı işlerde çalıştım. Restaurant mi dersin cafe mi dersin çobanlık mi istersin suriyeliler ile birlikte geri dönüşüm isinde çalışmak mi dersin aklına ne gelebilirse. Kısaca bedenen yorulmadıgım tek günüm geçmedi. Ben kendime söz verdim böyle kıymetli ve nispeten yorucu olmayan bir kariyer memurlugunda yer alırsam 1 gün olsun şikayet etmeyecegim diye. Bu sebeple insanları bir bütün olarak yaftalamayiniz ve insanlara üst perdeden bakmayiniz rica ediyorum. Kusura bakmayın sayfayi işgal ettim genelde yazmıyorum foruma. He bu arada bakın ismim yukarda yazılı istediğiniz platformdan yazarsaniz bulabilirsiniz sayın doçent adayı kalın saglicakla.
-
İzninizle gecenin şarkısını ilan ediyorum:))
Şu dünyadaki en mutlu kişi
Mutluluk verendir
Şu dünyadaki sevilen kişi
Sevmeyi bilendir
Şu dünyadaki en güçlü kişi
Güçlükten gelendir
Şu dünyadaki en bilgin kişi
Kendini bilendir
https://www.youtube.com/watch?v=scE1KJMygn0 -
@mithat-birden isimli falan sen de ayrı bir kralsın :))
-
@mağdurum hocam acayiplik değil de hüzün var sizde. Maaşallah bugün mutlusunuz
-
arkadaşlar ha gayret 232 ileti kaldı zirveye
-
Burada aylardır sohbet ettiğimiz arkadaşlarla birlikte yüzümüzü güldür Ya Rabbim.
1600 kişiden her biri önünde sonunda emeğinin karşılığını alsın inşallah. -
@aliyar-bey Üstad bence o iletiyi @mağdurum atsın. Gerçi Arkadaşlara da bir soralım istersen oylama flan da yapabiliriz. Tarihe geçecek o insan
-
@meçhulasker" hayat zamanda iz bırakmaz
bir boşluğa düşersin bir boşluktan
birikip yeniden sıçramak için
elde var hüzün" demis Attila İlhan.
biz de savrulduk bir bosluktan baska bosluga kimi mutsuz dedi,kimi hüzünlü,kimi de huysuz=)) -
@mağdurum hocam inşallah kalan ömrümüzün geçen ömrünüzden çok daha hayırlı ve huzurlu olur
-
@meçhulasker yahu ne guzel bir dilektir o ...insallah
-
asıl o malum iletiyi kim girecek acaba :))) girene helal olsun şimdiden benim elim ayağım titrer ki zaten ben forumdan öğrenirim sanıyorum :))))
-
@poisson sindire sindire parca parca yazsa bari yazacak olan=)))
-
@poisson sıkıntı yok hocam
-
@mağdurum nasıl yani harf harf mi:D:D
-
@poisson bilemedim ya vallahi ama kesin ilk burda okuyacagim o malum kelimeyi
-
@poisson başkan tweet atmazsa 2-3 gün sonra anlarız heralde sgk nın sitesine girmez oldum.