9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mağdurum kahkaha attım deyince kahkaha nasıl atılırı çözdüğünü hayal ettim gayri ihtiyari :)))sen düşün:D
-
@mağdurum hocam şey yapalım sondaki emojiyi değiştirelim atmosfer bozulmasın:))
-
@poisson onu en cok babam yapardi.komedi filmi izlerken himm burda gulmek gerekiyor derdi=)) ama gulmezdi=))
-
@gök-kız beni mutlu ettiniz Allah da sizi mutlu etsin
-
@mağdurum amin hep birlikte mutlu olalım İnşallah:))
-
@mağdurum ahahahahahah ben de buna kahkaha attım :)))))))
-
@hayalimsgk, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@hope @FameFabre ifşalaşıyor muyuz üstadlar
Üstat nacizane arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz senin gibi : ))
Tercihini Yap ailemizi Antalya'dan desteklemeye devam ediyoruz. Bu arada isimlerden çok nickler hatırlanıyor =)) hatırda kalıcı nickler kullanmayın -
@kelepce07 güzel dostum akademiyi iyi biliyoruz biz de bulunduk içinde ne kepazelikler var şimdi bana saydırma rica edeceğim ama bu demek değildir alayı beş para etmez. bir meslek grubu hakkında bu kadar düz ve genelleyici yorum ancak kıraathanede yapılır. Sizin doçentlik ne üzerineydi? okeyde taş çalan bireylerin sosyokültürel açıdan incelenmesi falan mı? kolay gelsin, başarılar dilerim. tezinize katkı sağladıysam ne mutlu.
-
@hayalimsgk üstad ifşa olduk:) tabi sohbete az kişi katılınca boyle oluyor:)
-
@kelepce07 ya amaaaaan oldu mu şimdi bu, iki dk ayrıldık forumdan hemen yaz demi. İnsan bi bekler aliyar beye de kendimi sövdüreyim diye, çok alındım Arkadaşlar akademisyen olduğunuza inanmamış ama bence neden olmasın olabilirsiniz de. Yani akademisyenler arasında şuursuzca ona buna saran, adam yerine konabilmek için tek yolu somurtmak sanan tipler var zaten siz neden olmayasınız, arkadaşlarım adına sizden özür diliyorum... Diyorum ki bi ara tezinize ara verip de şu kıymetli vaktinizi bize ayırıp nasıl bir memur olmamız gerektiğini detaylıca bize anlatma lütfunu gösterebilir misiniz acaba?
Ben gerçekten merak ediyorum trollük olsun diye mi yapıyorsunuz yoksa ciddi düşünceleriniz mi o yönde. Trolseniz o da üzücü ama yine de katlanılabilir; yok ama ciddiyseniz vah ki ne vah... Daha arkadaş ortamıyla iş ortamını ayıramayan, karşısındaki insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilemeyen tipler tez yazıyorsa vah bu üniversitelerin öğrencilerin haline...
Ayrıca eğer ben bir yönetici olsaydım ve ekibime adam alacak olsaydım birbirleriyle iyi geçinen güler yüzlü insanlar tercih ederdim, sizin gibi hem beş para etmeyip hem de burnu havada tipleri alacağıma.
Benden tezine olmasa da hattaki bakış açınıza son bir katkı (daha yazacak çok şey var ama bununla idare et her şeyi de bizden bekleme) birini aşağılamaya, tepeden bakmaya çalışma ama eğer çalışıyorsan onun yeri bu başlıktakiler değil. Eğer ezmeye çalışıyorsan kendini yüksektye görmekten vazgeç ve gerçek seviyen ne onu bul ki kendinden aşağıdakilerle konuşabilesin, ama emin ol burdaki insanlar seni isteseler suya götürüp susuz getirebilecek insanlar. Bu arada fark ettiysen burdaki arkadaşlarıma insanlar diyorum sana tip diyorum umarım farkı algılayabilecek kadar zeki bir tipsindir... Ayrıca dediğim gibi insan oldukları için aldığın tepki bu şekilde, insan ol değerlerini bil... Selametle -
@aliyar-bey aklıma tipitip geldi
-
@gök-kız ay ben o sakıza bayılırdım :)))))) @aliyar-bey o cinsomatik vatandaşa giydir giydir bitmez salla
-
@nonbisinidem aynen ya kokusu burnuma geldi :)))
-
Sayın hocamızın bilinçaltı nasılsa artık, rumuzu da ilginç.
-
Bence perşembe açıklanacak çünkü hep önemli sonuçlarım teyzemdeyken açıklanıyor son kpss sınavı da orda iken açıklanmıştı ve daha duyumlar gelmeden teyzeme gitme işi ayarlandı sonra bu hafta duyumlarını görünce aklıma sürekli gelen bugün oldu dolayısıyla totem yapıyorum perşembe tahminim
-
@budageceryahu :))))
-
@mk5561 teyzene selamlar. Yarın gitsen olmaz mı?
-
@budageceryahu ve aleykum selam kardeş de iş bana kalsa şu dakka evde durur muydum
-
@gök-kız @nonbisinidem tipitip ve cinsomatik valla harika tabirler cuk oturmuş daha neler var söylenecek de bu kadarını anlasa yeter ona
-
Şu troller de olmasa stres atamayacağız