9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Sayın @kelepce07 Hocamıza çok da haksızlık etmeyelim. Sonuçta o da bu toplumun bir ferdi. İstatistikçi arkadaşlar daha iyi bilir, bütünün küçük bir parçası olduğundan temel bir problem olan, tahsil yaptım diye başkalarını cahil görme hastalığının bazı belirtileri onda da mevcut.
Kendisi sınıf atladığı için, elitist bir yaklaşımı olması bundandır.
Sadece sayılarla ilgilenmek hayatı anlamaya yetmez. Yalnız, sosyoloji ile de ilgilenmeye başladığından kendisinden gelecekte umutluyum biraz.
Naçizane tavsiyem, bildiğiniz ve öğrendikleriniz ile başkalarına üstünlük taşlamak gibi bir yanlışa düşmeyin. Siz bir akademisyen olarak toplumun bazı hastalıklarına doğru teşhisi koyup, doğru tedavi yöntemlerinin nasıl olması gerektiğini bulmakla görevlisiniz. Bu şekilde önce kendinize, sonra topluma faydalı olabilirsiniz.
Yolunuz açık olsun. -
@kelepce07 ya hocam burasi universite kürsüsü değil devam eden süreçle ilgili bilgi paylasimi yapilan bir mecra. Hadi uni kursusu oldu diyelim bırakın şu oryantalist bakış acilarini kimseyi düşünsel olarak yargilamak sizin hakkiniz değil. Weberin bir makalesinde vardi yaptiginiz makalede gectigi gibi Almanlarin uni kursusunu didaktik olarak ideolojik emellerle kullanmasi gibi , ayni makalede Amerika da bir öğretim üyesinin basarisinin bir sinifi ne kadar doldurdugu ile olculdugunden bahsediliyordu bence bu alana yogunlasin sizi tanimiyorum ama bilimsel birseylerle ugrasayim makalelerime uluslararasi atiflar yapilsin yine uluslararasi kuruluslara proje ureteyim , ulkemi temsil edeyim insanliga faydali olayim demiyorsunuz gelmissiniz surda forumda uslubu bir ogretim uyesine yakismayan sekilde o "degerli" vaktinizle uğraşıyorsunuz . Dunya capinda meslektaslariniz nobel odulleri alirken siz ne yapiyorsunuz ne uretiyorsunuz. Tabi haklısınız forumda takilip ona buna cevap verince anca bu kadar oluyor. Dogrusu hangi uni de olduğunuzu da merak etmiyor degilim ? Sosyolojik calismalarla ilgilendiğiniz kadar psikolojinin patolojik bozukluklarina da egilmenizi tavsiye ederim netice de sosyal bilimler bir bütündür.
-
Eskiden her yazılanı okurdum ama 2 gündür okunacak gibi değil ..
-
Yok mu bir hareket ?
-
Gerçekten iki gündür okumadan onar onar sayfa atlıyorum
-
@paretowilfredo (şu admine yalakalık kısmından endişeliyim bu sebeple imtina ediyordum genel mesaj yazmaya ama artık yazacağım :)) ) şu cevabın vücut bulsa yanaklarını sıkma isteği uyandırır bende:))) sen de başka bir kralsın yani:)))
-
İyi ki bi geç kalktık ters kelepçe yapmışınız
-
@krtalprn a aa bu arada dün gece cuma kesin gibi bir ileti paylaşıldı onu da söylemiş olalım :)) Kendimi duyumcu gibi hissettim ama ben paylaşmadım
-
Kelepçe kördüğüm olmuş Adamın nasıl bir fantazi dünyası varsa artık tezine argüman toplamak için güya -ki bence alakası yok- gelmiş burda kendisini övüp bizleri yeriyor. Allah ıslah etsin Boşverin gençler biz asıl konumuza dönelim hedef Cuma mı şimdi
-
-
@poisson onu ben yazdım hocam
-
@nonbisinidem senden bir şey kaçmıyor
-
Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbinden geçeni bağışlayacak ve seni hoşnut kılacak.
Duha Sûresi
-
SGKnın önündeyim. Basıyım mı?
-
@krtalprn kalbimden gecen sadece bir gecede olsa dünyadaki tüm canlıların tok uyumasi.
-
@krtalprn @nonbisinidem :))) anlayışınıza sığınıyorum hem ben kaçıran arkadaşlar için bilgi verdim HIH :D:D
-
@mağdurum Uyandığın zaman ne kadar uyuduğunun hiçbir önemi kalmayacak ki
-
@mağdurum ben yeni uyandım yanlış anlamışım
-
@mağdurum Uzun zamandır uykusuzluk yaşıyorum da . Rahat uyumak anladım. Tok uyumakmış
-
@mağdurum amin ecmain