9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Dostlar burada insanlar mülakat sonucu bekliyor geyik muhabbetinizi başka yerde .... şaka şaka. Keyifle izliyorum dostlar Allah muhabbetinizi arttırsın, inşallah sonuçlardan sonra da istisnasız hepiniz böyle şen olasınız.
-
@Kai-Hitwatari Muşlu musun yoksa
-
@aliyar-bey başkanımı yalnız bırakmayayım
-
@aliyar-bey arkadas yalakalikta cigir acti
-
@paretowilfredo üstad hoşgeldin sana da verelim bir huni
-
@paretowilfredo ya seviyorum bu adamı su cikislarin harika ustadim
-
pekiiii @paretowilfredo nereli:)))))
-
@poisson arkadaşlar açıklansın da cuma valla kurtulalım yarın ihtimali yok onu diyim şimdiden benim korkum bi aksilik olması benim aldığım bilgi bu hafta ile sınırlı inşallah sorun çıkmaz ben çok güveniyorum kaynağıma bildiğiniz üzere benim arkamdan çok fazla destekleyici de haber geldi millet bana mı güvenip diyo bu kadar arkamdan 30 kişi daha açıklanacak dedi
-
@gök-kız aboooovvv bu soru çok önemli işte
-
@paretowilfredo eyvallah üstadım
-
@kai-hitwatari aynen bu hangi seviye
-
@gök-kız nereli bilmiyorum ama benim aklıma hep profiterol getiriyor nick
-
@nonbisinidem Dostum daha evvel forum kıyafet yönetmeliği paylaşmıştım. Tekrar paylaşıyorum;
-
@meçhulasker ahahaah:) gece gece hiç iyi demedin:)
-
@nonbisinidem kaçınnnnnn o soru geldiiii
-
@meçhulasker yalniz degilmisim. Foruma takim elbiseylee girdigimden ciddiyetim bozulmasin diye hep icime attim gideyim de acun gibi altima sort giyeyim
-
@kai-hitwatari Bilmukabele dostum ben de hepinizi tek tek seviyorum. Var olasınız.
-
Bence @paretowilfredo üstad da Ankaralıdır resmi işlerin adamı ne de olsa
-
@furkitofaso ahahahaha tüm duyumlar senden dolayı çıkıyorsa başkanım yine de korkulacak bir şey yoktur değil mi cuma artık bu işi noktalarız mı:)))
-
@gök-kız sen ali bey amca derken iyiydi tabi