9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson saygılar efendim
-
@paretowilfredo yaziyi gorunce dedim arkadas bale yapmaya geri gelmis, guzel bir gosteri bizi bekliyor ki senin yazini gorene kadar ustad. Hevesim kursagimda kaldi.
Arkadas akademisyen olmus da bu baslikta ne isi var ben onu cozemedim. Senin okumalarin yok mu? Vize final yok mu? Yazilacak makalen yok mu? Bilime bir katkin olsun. Bos bos otur diye devlet seni akademisyen yapmadi. Senin bos durmaya vaktin yok. Sen surekli ogrenip ogrendiklerini gelistirip gelistitdiklerini yeni nesile aktarman gerekir. Devlet sana bunun icin maas veriyor. Akademinin ne halde oldugunu herkes biliyor ve sen bunun kanitisin. Git kumda oyna doc.mus. Senden olsa olsa dodge kamyonet olur iki yaninda sallanan demir cubuk olanlardan. -
@kai-hitwatari bombasın Dodge kamyonet beni benden aldı
-
@kai-hitwatari bu nasi bi benzetmedir ya
-
@mağdurum hatta onu biraz genişletecek olursak benim her zaman en içten dileğim hem aç hem evsiz hem de kimsesiz canlı kalmamasından yanadır ama maalesef mümkün olmuyor
@mağdurum, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@krtalprn kalbimden gecen sadece bir gecede olsa dünyadaki tüm canlıların tok uyumasi.
-
@kai-hitwatari üşenmemiş resmini de koymuş :):):):):):)
-
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo yaziyi gorunce dedim arkadas bale yapmaya geri gelmis, guzel bir gosteri bizi bekliyor ki senin yazini gorene kadar ustad. Hevesim kursagimda kaldi.
Arkadas akademisyen olmus da bu baslikta ne isi var ben onu cozemedim. Senin okumalarin yok mu? Vize final yok mu? Yazilacak makalen yok mu? Bilime bir katkin olsun. Bos bos otur diye devlet seni akademisyen yapmadi. Senin bos durmaya vaktin yok. Sen surekli ogrenip ogrendiklerini gelistirip gelistitdiklerini yeni nesile aktarman gerekir. Devlet sana bunun icin maas veriyor. Akademinin ne halde oldugunu herkes biliyor ve sen bunun kanitisin. Git kumda oyna doc.mus. Senden olsa olsa dodge kamyonet olur iki yaninda sallanan demir cubuk olanlardan.Kardeşim Kahkaha attım ya bu nedir
-
Günaydın dostlar. Bugün de hareketlilik yok. Sanırım cuma açıklayacaklar bu gidişle. Açıklamazlarsa ortalık karışır..
-
@22121121 günaydı=)))
-
Çarşamba günü olmaz mı illaki cuma mı olacak:)
-
Kurumu aradım gelişen bir şey yokmuş. Yakın zamanda açıklanacağına dair kurum içi bir hissiyat da mı yok dedim? Duyumlar var sadece ama biz memur olarak itibar etmiyoruz duyumlara dedi. Yoksa kurumdaki duyumcular da mı forumdan okuyor? dedim:) güldü, bilmiyorum dedi. Ama saolsunlar gerçekten çok nazikler konuştuğum kişiler.
-
Mülakat çıkışı biri bana 8.pro'yu ikiye katlayacaksınız dese "yürü git saçma saçma konuşma" derdim, geldiğimiz durum şaka gibi gerçekten artık gülüyorum:D bu hafta son bulsunnn amiinn
-
@furkitofaso başkan perşembenin hiç oluru yok mu ya
-
@meçhulasker şu bize gelen bir şey yok muhabbeti beni tüketti gerçekten ya acaba kimsenin bizden haberi yokta burda kendi kendimizimi heyecanlandiriyoruz diye düşünmeden edemiyor insan
-
@meçhulasker Oooo en azından duyumlar onlara kadar gitmiş. İlk defa az da olsa fark içeren bir şey demişler
-
Teyzesine gidecek bir arkadaş vardı. Belki onun totemi tutar. :)))
-
@kai-hitwatari hocam rüya gördünüz mu
-
@kelepce07 tanımlayamadığını sen nasıl ölçüyorsun diye sorarlar adama... neyse hem arkadaşlar gerekli cevabı vermiş hem de @paretowilfredo üstad yolcu etmiş daha arkandan el sallamak düşer bize... :))
-
@meçhulasker o kadar bu hafta açıklanacak duyumlarından sonra bu hafta da açıklanmazsa yıkılırım artık
-
Kurumdan hiç ses yok sanırım eskiden kurumdan haber gelirdi aynı hafta