9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
allah'tan yazılı sınav yapmadılar he önce onu bi 7 ay beklerdik sonra mülakat tarihlerini açıklamaları 2 ay. mülakatların yapılması 1 ay. mülakatların açıklanması 7 ay. gvs 3 ay. eğitim vs 1 ay. derkeeeen 2 yıl bitti ürperdim şu anda :))
-
@hagi Allah esirgesin yazılı yapsa yanmıştık gerçekten
-
Dostlar, cuma günü açıklanıyor. Kesin bilgi.
-
@kpssiibf Bilgi nereden hocam Başkana yakın bir mevkiden mi?
-
@tudisiar ben yıkılalı çok oldu
-
@kpssiibf Hocam kimse sormadan sorayım ne kadar kesin?
-
@kpssiibf bana herşeyi de,kesin bilgi deme aabi
-
@kpssiibf %100 mü 90 lar kesmiyor hocam
-
Resmen pusuda duyum bekliyormuşuz
-
Arkadaşlar bilgi bizzat başkandan alınmış bana iletildi. Yalnız listelerin kuruma geçen hafta geldiği bilgisi doğru değilmiş.
-
@kpssiibf ama şuan gelmiş vaziyette değil mi?
-
@kpssiibf ya açıklanmazsa? ya liste belli ise neyi bekletiyorlar hala. Ekleme çıkarma yapmak için mi bekliyor yoksa? Daha ne ekleyip, çıkaracaklarsa...
-
@pawnex ''şey'' ayrı yazılır. Lütfen saygısızlık olarak anlamayın. Sadece gördüğüm zaman dayanamıyorum
-
Profilimi girerseniz şimdiye kadar hiç duyum paylaşmadım. Şimdiye kadar rahatsız etmek istemediğim birini artık dayanamadığım için rahatsız ettim dün. Bugun bu bilgiyi iletti bana.
-
@hagi hocam ben listeler geçen hafta kuruma gelmiş diye duyduğumu söyledim sonra aradığında geçen hafta gelmemiş dedi.
-
@kpssiibf hocam güven konusunda sıkıntımız yok. Zaten herkes bu hafta konusunda hemfikir. Sadece neden cuma günü yani? neden bugün değil de cuma?
-
@hagi haklısınız hocam teşekkür ederim uyarınız için
-
@meçhulasker yıkılıp yıkılıp yeni umutlarla kalkıyorum bu kaçıncı yıkılışım sayamadım
-
@hagi hocam yani tabikide öyle bir şey sormam mümkün değil kendisine ancak ben listelerin daha yeni geldiğini düşünüyorum ama neden cuma ben de bilmiyorum.
-
@kpssiibf Hocam sence Cuma gününün mantığı ne ? Yani neden hemen değil ?