9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem benim iyidi ama kpss den sonra çalışmayınca böyle oldu bu dersler çok nankör ya inşallah hocam
-
@gök-kız sağlık olsun dert etme
-
@aliyar-bey bunlar hep denetmenlik yüzünden sonuç açıklansın ona göre ders çalışırım derken bu duruma düştüm ama yinede dert etmeyecegim önümüzdeki sınavlara bakalım
-
@gök-kız amaaan boşver hocam denetmenliğe yerleşelim de inş gerisi Allah kerim idealistlik de bi yere kadar zaten
-
@gök-kız aynen ben de denetmenlik yüzünden çalışamadım hiç, fırsat maliyeti çok büyük oldu... Neyse hakkımızda hayırlısı olsun :))
-
@nonbisinidem sonra hep birlikte mufettislik sinavi girer bi 7 ayda onu bekleriz hocam ne olacak
-
@aliyar-bey valla hocam bu saatten sonra dert etmenin bi manası yok sağlık olsun diyelim ve artık bir gün daha kaybetmeyelim
-
Hahahahhhh Hele bi kurs kitap paramızı kazanalım da artık onu da yaparız
-
@gök-kız aynen daha olan oldu :)) hem bizsiz sıkılırdın müfettişlik başlığında boş ver
-
yaa ben yine çok fena renklerdeyim müfettişleri kıskanıyorum ohh valla
-
@aliyar-bey tabii yaa zaten siz yoksunuz diye kazanmadım
-
@gök-kız aynen bak soranlara böyle söyle
-
@poisson hocam siz hep kıskanıyorsunuz sanki :))
-
Veeee benim totem perşembe suyundan sonra tekrar gündeme gelir... @budageceryahu
-
@poisson gram umrumda değil benim ya, bi daha sgkyı çekmek istemiyorum kafam rahat oh miss
-
Bu arada iyi ki varsınız en güzel sonuçlar sizin olsun @aliyar-bey @nonbisinidem @meçhulasker
-
@mk5561 bu telefonlar hiç de akıllı değil suyundan ne ya duyumundan olacak o vallahi ben daha akilliyım düzelttigi kelimeye bak
-
@gök-kız amin inşallah hepimizin olur :))
-
@22121121 evet bu hafta çok zor geçiyor ondan mı yoksa klasik hatun tripleri mi ben de emin değilim :))
-
@gök-kız SGK çok pahalıya patladı bize. Kimse kitap yüzü açmamış neredeyse. Sayıştay sınavına gireceğim ama onun için bile çalışamıyorum. yarın açıklansa da önümüze baksak