9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
SGK yine yapacağını yapar mesai saatinin son dakikaları açıklar gibime geliyor.
-
@Eşref-i-Mahlukat mesainin son dakikalarına da razıyım. Yeterki bugün açıklasın.
-
Ben de bugun kazandigimi gördum
Herkesin bilincalti resmen sgk ile dolmus insallah bugun hayirli haberler aliriz -
19 Nisan 2018 çilenin bittiği gün olur inşallah. Herkese günaydın
-
Dostlar günaydın güzel bir haber listeler şuan Sınav işlemleri birimine ulaşmış durumda buda bugün açıklanacağı anlamına geliyor (Başkan özellikle açıklamayın demezse bugün) herkes için hayırlısı olsun. Not: ben 10. Promosyonu bekleyenlerdenim alınırsa kaldık sizden sonra nöbeti biz devralacağız gibi.
-
Sayın @paretowilfredo bugün bir şeyler öğrenebilirsen süper olur
-
Günaydın dostlar. Bugün inşallah biter bu bekleyiş. Allah hepimize en güzelini nasip etsin.
-
@prometheus-0 heyecandan son bölüm hatalı yazdım sözlük azizliği. Açıklanırsa nöbeti biz devralacağız
-
Allah aşkına kurumu arayın yine bize gelen bir şey yok diyecekler mi acaba
-
Bir güzel haberde benden. Sınav hizmetlerinin önünde az önce teyit aldım. Açıkla dendiği an yayınlanır. Az çok bilen bilir beni size yemin ediyorum bu iş bitmiş. Gözünüz aydın.
-
@denetcii evet sürekli arayıp ulaşabilen arkadaşlar vardı zahmet olmazsa son kez arasalar
-
@staticman ALLAH'ım bizlere kazanmayı nasip et .
-
@furkitofaso başkanım ne zaman talimat vereceksiniz açıklanması için? Herkes ağzınızdan dökülecek kelimelere odaklanmış durumda
-
Kazanamazsam yazmam herhalde arkadaşlar herkes şimdiden hakkını helal etsin.Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@denetcii ben de kazanamadim yazmak istemem...biktim cunku
-
panik atak gecirecegim gercekten cok kotu bu bekleyiş. acaba beklemek mi kotudur kazanamamak mi
-
çok erken kalktık ya hep ondan
-
Ben de şimdiden herkese hakkınızı helal edin demek istiyorum kaç aydır birlikteyiz iyi ki sizi tanışım teşekkürle her şey için
-
@poisson aynen hocam keşke duyumcular bugün yazsaydı mışıl mışıl uyurdum
-
Bunca habere rağmen forum sakin.İlginç..