9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetmeniniz deme yaa:(
-
@poisson demeyi hiç istemezdim..ama durum bu
-
@denetmeniniz inanalım mı ki :((
-
@denetmeniniz hocam geldi açıklıyoruz diye kimse demez zaten içinizi sıkmayın
-
@poisson ben neye inanacağımı şaşırdım.
-
@krtalprn iyi ki varsın :))
@denetmeniniz siz de çoğunluğa inanın bence öylesi daha keyifli:)) -
@krtalprn hocam ses kaydını dinledik cok içten ve Samimi konuşmuş kadın.. insâllah onun haberi yoktur.
-
Sınav hizmetlerindeki adam telefonda bugün açıklayacaz ya az sabredin der mi arkadaşlar lütfen yapmayın.
-
@staticman, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bir güzel haberde benden. Sınav hizmetlerinin önünde az önce teyit aldım. Açıkla dendiği an yayınlanır. Az çok bilen bilir beni size yemin ediyorum bu iş bitmiş. Gözünüz aydın.
Yeni haberlerle canınızı sıkmayın
-
@poisson inanma gelse bile başkan açıklama yapmadan birşey demezler.Bir de bu saatte ellerine listeyi vermezler
-
@karazıpkalı yürü bee ;))
-
@denetmeniniz hocam içinizi ferah tutun şimdiye kadar kimse bugün açıklıcaz dememiştir
-
Ay dert sahibi oldum ya... baska bir sınavda boyle celiskili duyumlar var mıdır acaba
-
@denetcii böyle birşey derse oradaki memur memurluğu yanar. Gelmiş olsa bile söylemesi imkansız
-
@krtalprn dert sahibi ettiler insanları yazık. İnsallah feraha ereriz bugün.
-
Arkadaşlar kimse size bugün açıklaycaz hadi yine iyisiniz köftehorlar demez. Kurumlar bu konuda ketum, ben bir kuruma gittim ne zaman açıklanır diye sormak için( o gün orda başka mülakatım vardı ) hiç renk vermediler siteyi takip et dediler, 2 saat sonra da kazandığımı haber vermek için aradılar. Bu işler böyle moral bozmayın.
-
Ay bayılcam her an bi haber gelcek diye yerimden kımıldayamıyorum resmen enerji sıfır tükendim artık gelsin
-
@prometheus-0 kimden aldın acaba haberi
-
Arkadaşlar liste Sınav hizmetlerinde rahat olun talimat gelmediği sürece bizde demezler zaten. Bugün açıklanmaması için hiç bir sebep yok (başkan bekletin derse o ayrı)
-
@denetmeniniz biraz daha sabır