9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@prometheus-0 gitme bir yere ara ara tekrar et böyle :)))
-
Heyecanlandim üzerime bir hüzün çöktü. Sanki ayrılık acsı yaşıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Issiz arkadaslar cogunlukta olur da kafalar rahatlar insallah. Buradan kimsenin uzulmesini istemiyorum. Cok bekledik cok uzulduk cok emek verdik. Bunu mutlu bir haberle taclandiririz insallah. Amin.
-
Nedense heyecan duymuyorum
-
Güzel haber yazan elleriniz dert görmesiiiin️ arkadaşlar durun yahuu nereye gidiyorsunuz
-
Liste bakanlık imzasından kuruma gelmiş arkadaşlar bugün yüksek ihtimalle açıklanacak hepinizin hakkında hayırlısı olsun hepiniz için yeni bir başlangıç olcak kazananlar üzülen arkadaşları düşünerek sevinçlerimizde daha dikkatli olmanız dileğimle kazanan arkadaşlar Allah utandırmasın kaybedenler içinde yeni kapılar açılacaktır isyan etmeyin herşey bir sınav...
-
@coopdefood, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Liste bakanlık imzasından kuruma gelmiş arkadaşlar bugün yüksek ihtimalle açıklanacak hepinizin hakkında hayırlısı olsun hepiniz için yeni bir başlangıç olcak kazananlar üzülen arkadaşları düşünerek sevinçlerimizde daha dikkatli olmanız dileğimle kazanan arkadaşlar Allah utandırmasın kaybedenler içinde yeni kapılar açılacaktır isyan etmeyin herşey bir sınav...
Allah razı olsun Üstad
-
1000 sayfa totemi yatar 963. Sayfa diyorum
-
@kai-hitwatari acilen geyik ekibi toplanmalı
-
@coopdefood la bayılacam:)
-
@gök-kız geyik yaparsak bu sefer bizi burada linc ederler
-
@gök-kız " çok güldük çok ağlıcaz " olmasın geyik ekibi ciddi olsun bugün:)
-
Öğleden sonra işin kokusu belli olur. Saat 15.00'e kadar açıklanır inşallah. Yoksa yarına kalabilir.
-
@denetcii hocam ne yaptın ya içime oturdu
-
@denetcii aklimdan tam da bu geciyordu
Bugun hunileri yariya indirelim -
@hagi seni nick görünce Hagi nin monoco ya uzak attığı gol aklıma geliyor hep
-
@hagi 12.30 lar gibi açıklanır gibi geliyor bana
-
Arkadaşlar hemen açıklanmasını beklemeyin. Başkan duyuru yapsa bile sisteme yüklenmesi test edilmesi gece geç saatleri bulabiliyor.
-
@krtalprn Kazanırsam da Allah'ım Gooooooool diye bağırasım var benimde
-
@kai-hitwatari ciddi geyik yapalim kelepçe abi görse gözleri yaşarır
-
@krtalprn rapid'e attığı golü de hatırlatır genelde ama monaco efsane tabi