9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson koca doçent teşrif etmiş kurban filan mi kessek napsak
-
@tudisiar 5 saat oldu benim girince alışıyosun :))) arada bir rüzgar esip üşütüyo ama iyi :)) @parliament dedim size aramızda :)))
-
@genclerbirlikli yok ya değildir
-
kelepce hoca.senin bu sozunden bahsettigin erkan hoca dedigin erkan isigicok ise sende mi uludag univdesin?ben de uludag mezunuyum.yar doc.olduguna gore ben okurken sen o zamanlar muhtemelen arastirma gorevlisiydin.sen yoksa selim veya veli misin? bak seni ifsa ettim
-
@genclerbirlikli yanlışlıkla beğenmiş olamaz bayağı iş atıyor :)))
-
@poisson bi de angut diye nick alıp bizi şaşırtmaya çalışıyor. Biz yer miyiz be
-
@poisson erkenden almışsınız nöbeti
-
istatistik anabilimde o donemde baska aras gor.yoktu.kadir yasin hoca desen prof oldu uctu adam.ayni donem olacaksiniz bir de utan bak.devren prof olmus sen hala yardimci docentsin.yanina git de sana az ciddiyet ogretsin
-
@genclerbirlikli oo beni de beğendi sn angut bey
-
beni begenmedi.ama tahmin ettigim 2 kisiden biri. ifsa edecegimden korkuyor mu ne.2007 deki hallerini hatirliyorum.sinavlarda gozcuyken kursude patates gibi oturuyorlardi.
-
@parliament http://www.uludag.edu.tr/iibf/default/konu/1546
bahsettiğiniz kişi bu mu hocam? -
doçent buralarda mısın
-
@black olabilir.suan yardimci docent.1 kisi daha var.biri bu.tabi eger kelepce uludagda gorevliyse ...
-
o değil arkadaşlar 9.promosyon tez konusu olacak meşhur olacağız
-
angut suan benim yorumumu da begendi.kadir yasin ve mehmet cinar hoca ilerledi sen hala burda yorum begen kelepce.
-
@parliament adam gözlem yapıyor
-
geldiysen uc kere tiklat
-
çok yazık ya şu düştüğü duruma düşmek hiç istemezdim çok üstüne gitmeyelim ya cidden O da insan
-
aradan 14 yil gecmis.bunlar anca yar doc olabilmis.tezini ciddi bulmamislardir.buraya gelip hincini bizlerden cikartarak egosunu tatmin etmeye calisiyor
-
Elini tez tutsa bari. Neredeyse açıklanacak sınav.