9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker benim için önemli değil kısmı kazananların sevinmesiyle alakalı tabiki de
-
@meçhulasker gözlerine sokacak şekilde sevinç gösterisi yapılmazsa sorun olmaz bence
-
@gök-kız yani bence de ama yanlışlıkla da olsa gönül kırmak istemiyorum
-
ben kazansam da kaybetsem de yazmayacagim buraya.mesaj atan olursa soylicem.
-
Dün daha heyecanlıydım bugün ayıyla boğuşmuş dicaprio gibi uyandım
-
https://youtu.be/1qe0oggdynw benden size gelsin
-
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Angut bey napiyorsunuz
angut angut dusunuyordur simdi napacak.fakat ben o 2 ksinin yazcagi tezleri takip edicem.hele bu konuyla bir ilgisi oldugunu goreyim.madara edecegim
-
MSB tweet atmayacak heralde galiba sanırsam
-
@kaldoraç gözler onda ama o yok yoksa duyumlar yine fiyasko mu?
-
@kaldoraç Önceki alımda 12.02 de atmış. Bugün de mi boşa bekliyoruz acaba.
-
@kaldoraç belki açıkladık diye tweet atar
-
Arkadaşlar bugün açıklanacak mı okdugum mesajlar açıklanacak diyor ama kesin bir duyum felan mı var?
-
Ben ilk aylar 8.pronun sayfasını tek tek gezinmiştim!!kazananlar burada bilmem kaç karakterle zaten 40 gün 40 gece kutlaması yapamıyor ha kazanamayıp torpil muhabbetinden şikayet edenler vardı ki biz de 7aylık bekleyiş kolay değil!!Eğer öyle rahatlanacaksa beni bozmaz yine de kimsenin kimseyi kırmayacağı bir ortam olacağına inanıyorum (yeni giriş yapanları bilemem)
Şunu diyecektim daha sonra kazananlar diyaloga devam ediyorlar çünkü daha gvs form doldurma il tercihi derken o bekleyişi de birlikte atlatıyorlardı yani bence kazanırsam yazmam olayını bir daha düşüneceksiniz:)) ki 7 aydır burada aşina olduğumuz herkes kazanacak bence ;))) ben de tabii inşallah:) -
@ilanmılano ama gece açıklanmıştı o zaman da
-
@poisson aynı kadro devam ederiz ınsallah il tercihi muhabbetlerinde de :))
-
Kritik saatler başladı
-
@tudisiar ayyy evet evet inşallah:)))
yalnız çok alındım angut beğenmiyo artık beni :(( -
@krtalprn 3 kelime nasıl yükseltti beni :))
-
hayırlısıyla bu iş bugün bitse de şu bekleyiş son bulsa tarihe altın harflerle yazıldık efsane olduk herşey oldu ama hala denetmen olamadık
-
Bugün yarın ne zaman açıklanır bilmem iyi kötü Ağustos’tan beri birbirimizin derdini dinledik kahrımızı çektik herkes hakkını helal etsin.