9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson her şey hazır tam konstre bekliyorum şu andan itibaren
-
@krtalprn ahahahah ben yine yürüyüşe çıkacağım sanırım bir kendimi sayfa yenilemekten alıkoyabilirsem :))
-
Ben teyzeme gitmek için hazırlandım yola çıkacam acele etmeyin daha var minumum 1 saat ben size haber veririm varınca
-
Valla çok beklentiye girdim gece özellikle geç yattım sabah erkenden uyanmayım gün çabuk geçsin diye. Ancak bi ses soluk yok biri çıkıp yarın demez umarım.
-
@poisson onu bende düşünüyorum yürüyüşü çıkmayı
-
@mk5561 yaaaa desene daha gitmedim diyee tama arkadaşlar kapatın ekranları daha yol trafik derken amaaaan biz de heyecan yaptık görüyo musun
-
Vedalaşmayın kötü oluyorum kazansak da kaybetsek de iletişimi koparmayalım
-
@poisson ben de bir türlü hazırlanıp cikamadim
-
@gök-kız değil mi kalkış izni gelmiyomuş gibi :)))))
-
@poisson ama işte olmuyor böyle. Ben demedim mi ben ne dersem o
-
@mk5561 hala konuşuyor ya ya sen artık çıksana sana kalkış izni dünden verildi
-
@poisson tamam kızma ya mecburiyetten bekliyoruz ve bekletiyoruz keyfimizden değil
-
@mk5561 7 ay oldu !! Bırak kızalım :))
Ben çıkıyorum yaaa bir şey olursa kalın puntolarla falan bildirin lütfen ara ara bildirin hatta:)) Zaten kazanan da kazanmayan da yazmayacakmış buralar harman yerine dönecek belli :D:D:D -
Kazananlar az ilerde sevinsin rica edicem hem kazanamayip hem kazanlarin heyecanini görmek insani daha cok üzüyo
-
Baskanın ögle arasi gibi bi kavramı olmasa gerek. Ön bilgilendirme tweeti neden atmiyor hala
-
Bir gözüm sgk duyurular sayfasında, bir gözüm de forumda aklımı zor tutuyorum adrenalin tavan :)))))
-
Açıklanınca bakacağımız linki biri atabilir mi?
-
@poisson benim kazandığımı yazmam dediğim ilk şok geldiği zaman için eğer kazanırsam sonraki sürece elbet dahil olurum
-
beni özleyin
-
@poisson belli prosedurler var efenim öyle ha deyince olmuyor üst makamdan telefon bekliyoruz