9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
ulan kelepce su mulakati kazanirsam uludag ekonometri istatistikteki butun yrd doclara hediye paketi gondericem.fakat paketin icinden cikan seye dikkat et. seversin sen gerci
-
Hala burada ne işi var ya yediği küfürleri teyit etmeye mi gelmiş
-
Arkadaşlar ben de kazanırsam yazmayacağım. Hakkınızı helal edin. Bu şarkı benden tüm pro.ya gelsin.
https://youtu.be/DC9_rI10CZ4 -
@meçhulasker kazanırsam yazmayacağım geldi :)))))
-
ahahahahah iyiymiş ya ben de havaya gireceğim kazanırsam hiç birinizi tanımam HIH :D:DD
-
@meçhulasker tam olarak kazanırsan mi
-
okuyormusun kelepce.bak bunlardan da alinti yapip arkadaslarin isimlerini kaynakcana ekle.bizlerin sayesinde seni bir dr doc yaparlarmis.o zaman ne gulerim be
-
@poisson Fatal ERROR
-
@poisson hocam kazanamayanlar olacak illaki onlarım yalnız hissetmemesi adına. Kazanamazsam zaten kazanamamışımdır
-
@meçhulasker ha cidden kazanırsan yazmayacaksın @denetcii ERROR varda fatal değil :)) yahu sevinicimizi hüznümüzü paylaşıp helalleşmez miyiz tabii herkesin kendi tercihi ama:))
-
@gök-kız yani öyle düşünüyorum
-
@meçhulasker kazananlar kazanamayanlara destek olsa güzel olmaz mı
-
@gök-kız kazanamayanlar kazananlara torpille girmişsin demekle meşgul olacak o zaman
-
Bir kac hafta once yine boyle kesin aciklanacak haberiyle persembe ve cuma günüm hiç olmuştu, aynısı olmasın...
-
kazanan arkadaslara simdiden hayirli olsun.allah isinizde mutlu etsin.kazanamazsam ben de yazmayi birakirim.kelepce hocanin dedigi gibi 3_5 yil sonra sikayet etmeyin sakin.yoksa usenmez sikayetlerin oldugu foruma da girip "ben size demistim" der bunun gibi sozde akademisyenleri hakli cikartmayin.
-
Haydi artık sonuçlar kelsun mii https://www.youtube.com/watch?v=chSEjrZ6uxs
-
@gök-kız yani destek olmak güzel ama o ruh haline diyebilecek şeyler ortada gerçi benim için önemli değil ben kaybetsem de kazananların partisine katılırım
-
Angut bey napiyorsunuz
-
@denetcii ahahahah doğru bir de öyle bi muhabbet var kazanamayanlar kazananları dışlayabilir
-
@paretowilfredo hocam erken seçim işlerinden bi 5 dk ayırıp kurumdan bilgi alsanız ???