9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@22121121 yarım saat biraz iddialı oldu ya. Yemeği yiyip öyle açıklarlar
-
@paretowilfredo @furkitofaso @baumol @resetat sandıktan ilk bilgiler gelmeye başlasa artık
-
-
@hagi aşırtma efsane golü
-
@gök-kız kelepce hocamiz ciddi ciddi kayboldu.sanirim tezini curuttuk.gordugu gibi kendi kendimizi denetleyebiliyoruz. gor bunu ciddi insan
-
@parliament, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@gök-kız kelepce hocamiz ciddi ciddi kayboldu.sanirim tezini curuttuk.gordugu gibi kendi kendimizi denetleyebiliyoruz. gor bunu ciddi insan
Pareto üstadla veda yemeği yedi
-
@denetcii bir de Hasan Şaşın Eric gerets döneminde şampiyon olduğumuz da bu Allah'ın adaleti bu diye bağırışı var
-
bence aramızda kelepçe kamyon:)) sinsi sinsi okuyor madara olmasını içine sindiremiyor ama amaaan nolacak yüzümü dahi bilmeyen insanlar diyor (angutlar da diyor olabilir kendi üslubuyla)
-
@parliament pareto hocam sağ olsun
-
kelepce hocaa nerdesin ya.bak ben senin tezine bit katki saglayayim.ben de dahil bazi arkadaslar sinavi kaybederse birdaha buralara girip yazmayacak.yaz bak teori soyluyorum.insanlar kotu haberle uzulunce sanal ortamdan uzaklasiyor.senin tabirinle daha ciddilesiyor.yaz bunu da kaynakcana da ismimi koymami unutma
-
ayrica kelepce nedir ya. isme bak cay demle.surekli yakanizdayim der gibi bir mana cikartiyorum.bence suanda biriktiriyor.bir ara patlak verir bence.
-
Dun sgk mufettislik sonuclarini gostermiyordu sistem arizayi gidermisler suan e-devlet uzerinden sonuc gosterme sayfasi da calisiyor. Yaklasiyor yaklasmakta olan...
-
ahahahaha angut nickli biri iletimi beğendi !! sen misin kelepçe ;))
-
@krtalprn https://m.youtube.com/watch?v=zA1HxqAg1HU vallaha ben şuan bu durumdayım
-
@poisson değilseniz geyik olsun diye yazdığımı biliyor olmalısınız kelepçe kadar ismiyle müstesna ciddi biri değilsinizdir umuyorum:D
-
@poisson baktım da gıcır hesap yeni açılmış, o olabilir gerçekten
-
@mostramozic evet gözüküyo maliye yaktı beni ya
-
-
@genclerbirlikli ben de şimdi baktım ay kesin O :)))
-
Uyanali 10 dakika oldu ama 10 dakikadır can cekisiyorum resmen bugün nasıl biteceekk