9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@serhats e-devletten bakılacakmış
-
@poisson, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@serhats e-devletten bakılacakmış
ben favorilere sonuç açıklama sayfasını attım girişi de otomatik yaptım bir sıkıntı çıkmazsa tek hazırlığım bu yani:)
-
@nolmuyor siteye giriliyor fakat sonuç görülmüyor. Bugün açıklanan müfettiş yardımcılığı yazılı sınav sonuçlarında yaşandı bu sorun. Her aday, sınava girdiği alanda sonuçlarını görebilecekti fakat hata verdi. Bu durum denetmenlik sonuçlarını etkileyebilir deniliyor.
-
E devletten bir sistem oluşturulmuş SGK sayfasında. Sınav sonuç bildirimiyle alakalı. Oraya girdikten sonra seni sonucuna yönlendiriyordur. Varsayımla konuşuyorum çünkü SGK müfettiş yardımcılığında sistem hata verdiği için göremedik. Muhtemelen test amaçlı sonuçları buraya yüklediler. Aklınızda bulunsun direk tarayıcıdan girin e-devlete. Diğer türlüsünde sınav sonuç sekmesi gözükmüyor.
-
Vay be iyi kötü sonuna geldik inşallah 10. Proyu yeniden aday olarak bekleyen saftan değilde kardeşlerimiz için hayırlısı olsun diyen saftan oluruz
-
@baumol direkt tarayıcı derken pcden girelim ?
-
@serhats ben safariden girdim mesela. Pc de olabilir.
-
@baumol teşekkürler hocam. Pcde buldum. İyi kötü büyük ekranda görelim:)
-
@baumol hocam sizin duyumunuz da yarın için mi?
-
Siz burda coşarken ben de mezun olduğum ilkokulun önünde çocuklarla tek kale maç yaptım 3 korner penaltı, penaltıdan korner olmaz kuralı hala değişmemiş
-
@meçhulasker şimdiki çocuklar sokağa çıkmaz normalde ama onlar da bu coşkuya dayanamayıp sokaklara dökülmüş
-
"Bazen dakikalar, mutluluk getirmesi beklenen yüzyıllardır."
-
Az önce bi arkadaşım sizin sonuçlar ne oldu yemin ettiler herhalde açıklamicaklar dedi engelledim:)bu hafta bu iş bitmezse engellemeye aileden devam edicem..
-
@aliyar-bey baktım halısahada gol atamıyorum taktik değiştirdim şaka maka çok iyi geldi dışardaki hayat baya güzelmiş
-
@denetcii Benim duyum stabil. Konuştuğum dostlarım çok iddialı. O yüzden bu hafta açıklanmama ihtimali çok çok düşük.
-
@meçhulasker hahaha senin totem tutuyor o zaman, daha doğrusu tutması için zorlamışsın
-
@baumol anladım hocam yarın için duyumu olan çoktu da ondan sordum
-
@aliyar-bey totem bana gelmedi ben toteme gittim
-
Gecmiyor gunler yar yar yar
Gecmiyoooor gunleeerrrrrr
Ya sesin duyur banaaa
Ya haber göndeeer zalım SGK -
Yarın kaçta açıklanır tahminleri alalım