9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem o hala sır gibi saklıyor
-
pekiiii @malthuss nereli:)))
-
@mağdurum ben Karadeniz’e hiç ihtimal vermedim ama...
-
@22121121 bak yaa hala cevap vermiyor
-
@22121121 neden kii
-
@22121121 ARTVİN :))
-
@mağdurum be direkt Karadeniz dedim
-
@aliyar-bey Üstad Gakko diyarındanım ben
-
@meçhulasker aynen Giresunlu bi arkadaşım hep hüzünlü takılırdı :))
-
@22121121 şaka mı yapıyorsun dostum
-
@mağdurum Hocam ben içanadolu veya güneydoğuanadolu diye düşündüm. Nedenini bilmiyorum
-
@gök-kız geldi bi kara duman dağlarun arasina
-
selam arkadaslar.ben de mulakat sonucunu bekleyenlerdenim.normalde iletileri okurdum ama yazmazdim.bir haber varmi diye takip ediyorum. buraya ilk defa yaziyorum.su kelepce midir cop mudur nedir onun yazdiklarini okuyunca sinirlendim.akademisyenmisin ne haltsan sunu bil.muhtemelen mezuniyetten sonra issizlik nedir hic bilmeden yasamadan bir hocayi kafaya alarak arastirma gorevlisi oldun.bunu da basarinin yani sira yalakalik yaparak falan. ciddiyetten bahseden siz akademisyenlerin cogu civik adamlarin onde gidenisiniz.erkek size soru sordugunda vaktiniz olmaz ama kizlar sordugunda saatlerce muhabbet edecek kadar da y..vsak olursunuz.ben birilerine yag cekmeyi sevmedigim icin o islere girmedim.ama kpss alan calisip basaran bu insanlar da en az senin kadar zeki.yani senin orada olman bir basari olcegi degil.ve ben mulakata giren bu insanlari gordum.ben de girdim ve herkes cok ciddi ve oturakliydi.7 ay olmus insanlar artik bunaldi.burada biraz muhabbet etmis cokmu.hadi sen git de ogrencilerine civi.hadi yallah
-
@aliyar-bey yok hocam Elazığlılara gakko denir
-
@22121121 yav yok gardaşım ondan demedim daha önceki iletimi görüp bana mı takılıyorsun acaba diye dedim ben de diyorum insan nickinde sadece numaralar olan birini neden bu kadar sever, kan çekmiş gakkomla
-
-
@aliyar-bey hemşehri mi çıktık Üstad ?
-
@22121121 aynen hemşerim ya nasıl mutlu oldum
-
@nonbisinidem aynen hocam elazığlıyım
-
@aliyar-bey en erken salı günü