9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson maalesef hocam
-
@poisson ben giriyorum sonuc bulunamadi diyor.
-
Erken seçim tarihi belli oldu artık açıklanacak hiç şüphem kalmadı ama bu e-devlet yüzünden sarkmasa umarım
-
Benim de sgk'da geçen promosyonlardan birinde işe giren bi arkadaşım mesaj atmış yarın açıklanabilirmiş haberin olsun diye
-
@kai-hitwatari işte sanırım herkese bunu diyormuş sonuçları göstermiyormuş !! yani sonuç görmesi gerekenlere de
-
Keşke en baştan Devlet Bahçeli üzerinden yürüseymişiz. Çoktan açıklamıştı.
-
@kai-hitwatari ben denetmenlik sandim. Denetmenlik aktif müf. bilmem
-
@poisson hahaha belki sonuclar girildi bizim haberimiz yok
-
@kai-hitwatari ServletException in:/pages/pintra/sinavSonucDetay.jsp] No bean found under attribute key item'
hala giremiyorum:) -
@gök-kız attigim linkten mi deniyorsunuz? Farkli tarayicida deneyin bakalim
-
@kai-hitwatari kimse görememiş ayrıntılı sonucunu!bizde de belki liste yaparlar uzamasın diye yani umarım
-
Aynı duyum bende de mevcut yarın açıklanabilir diye 8pro dan bi arkadaşım bana da haber verdi.
-
@kai-hitwatari bişey değişmedi hocam
-
@kai-hitwatari Hocam yarın kesin açıklanacakmış ama bu e devlet probleminden sarkabilir denildi bir gün daha.
-
@poisson uğraşmazlar hocam.
-
@gök-kız Valla hocam giriliyor derken kayıt bulunamadı diyor otomatik denetmenlikle ilgili düşündüm benim puan müfettişliğe yetmemişti zaten
-
-
8.pro arkadaş bana da yarın açıklanacak dedi
-
@staticman kalbim dayanmıcak galiba çarpmaya başladı mideme de kramplar giriyo sonucu göremeden gitmem inş
-
Arkadaşlar hazır olun haber geldi çok büyük ihtimalle yarın düşük bir ihtimalle cumaya kalabilir hepimize hayırlı uğurlu olsun :)))