9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem uzulmekle sevinmek arasindaki ince cizgideyiz. Insallah yuzumuz guler.
-
@furkitofaso başkanım bu kez ben senden önce aldım haberi nabeeerrrr
-
Müfettisligin yazili sinav sonuclari aciklanmis denetmenlikle ilgili bir sonuc maalesef yok
-
@nonbisinidem aman hocam sakin. O kadar zaman birlikte geldik umarım forumdaşlar olarak hepimiz kazanırız
-
@furkitofaso baskanim mesaleleri yakiyorum izninizle
-
@furkitofaso okurken tansiyonum düştü :))
-
@furkitofaso bal damlıyor bal
-
@furkitofaso yine göğsüm sıkışıyor !! lütfen yarın olsun :)))
-
@furkitofaso kimden geldi haber kardo
-
Durduğun kabahat hocam Kendimizi yakmak için aldığımız benzin vardı ya meşaleler için kullanabilirz artık
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@furkitofaso baskanim mesaleleri yakiyorum izninizle
-
Müfettişliğin sonuçları açıklanmış kız arkadaşıma haber gidiyor SGK açıklanmış diye.O da beni arıyor.Size yemin ediyorum o siteye girdim elim ayağım titredi.Ben bu kadar heyecan yapacağımı düşünmedim.Allah yardımcımız olsun.
-
@poisson bir gun daha mi ileri alsak, ben cok tirsmaya basladim. En azindan bir cumaya gideydik
-
@furkitofaso Deme öyle deme
-
@kai-hitwatari yok yok olsun bitsin cidden ataklardayım :)) bu akşam buralar çok su götürür sakinleşmek için süreci ve yaşadıklarımızı anlayan forumdaşlara ihtiyacım var.. Şimdiden meşguliyet için kusura bakmayın ama benim atak geliyor!!
-
ben yatak döşek yatıyorum .kalbim agridi yeter artik ya
-
@kai-hitwatari ahahahha hocam korkunun ecele faydası yok bırakın gelsin:))
-
Ben size dedim yine teyzem yine teyzem yeter ama ya
-
@mağdurum hadi toparlan bize kek yapacaksın :))
-
@mk5561 bu adamin teyzesine bir maas ikramiye verilsin
-
Dostlar sakin olun diyecem de kendim de sakin değilim diyemiyorum