9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar saat 19.00da 10. Promosyon Sgk denetmen yardımcılığı için etkinlik yapılacak. Tag direkt gündemden girecek. Lütfen destek olalım, biz birlikte güzeliz..
-
@serhats, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar saat 19.00da 10. Promosyon Sgk denetmen yardımcılığı için etkinlik yapılacak. Tag direkt gündemden girecek. Lütfen destek olalım, biz birlikte güzeliz..
Tag ---> SgkDenetmen Yrdilanı
-
herkesin soruşturması başladı galiba
-
@yeditepeli hocam soruşturma bitmedi mi?
Direk tebligatlar gelmiyecek mi artık? -
@oguzhandmrhn gvs ler emniyete gitti ordan kuruma gidecek sonra tebligat gelecek başlayabilirsiniz diye hocam
-
@pawnex şuan ne aşamada hocam bilginiz varmı
-
@gonzaloluca bazı arkadaşlara polis evlere falan gitmiş ufak şehirlerde az kaldı gibi hocam
-
@oguzhandmrhn hocam başlayanlar var bende bilmiyorum akıbeti. Emniyete gidince bilgi vermiyorlar
-
Arkadaşlar İİBF yedeklerinden;
9. Yedek
12. Yedek
14. Yedek
23. Yedek
25. Yedek
36. Yedek
37. Yedek
38. Yedek
41. Yedek
42. Yedek
46. Yedek whatsapp grubumuzda yok. Buradaysanız bana özelden yazar mısınız? Ve ya bu kişileri tanıyorsanız durumları hakkında bana bilgi verebilir misiniz? -
bunu yazdığıma inanamıyorum:D yok mu bir şeyler ses soluk bir çıtırtı falan yaprak oynamıyor mu yine:D:D başladı bende yine pazartesi ile başlayıp cumaya kadar ümitlenmeler :))))))
-
@poisson, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
bunu yazdığıma inanamıyorum:D yok mu bir şeyler ses soluk bir çıtırtı falan yaprak oynamıyor mu yine:D:D başladı bende yine pazartesi ile başlayıp cumaya kadar ümitlenmeler :))))))
Hayatın duyum beklemekle geçiyor
-
Herkes whatsap grubunda diye mi buralar sakin keşke birileri duyduğunu gördüğünü paylaşsa
-
@22121121 ömrüm çürüyor ergenliğim soluyor :D:D
-
Arkadaşlar ben küçük bi ilçede yaşıyorum geçen hafta güvenlik soruşturmam yaşadığım ilçe emniyetine gelmiş ilgili bakanlığa gönderildiğini söylediler sonrası ne olur ne kadar sürer bilmiyorum ama bilgilendirmek istedim.
-
Arkadaşlar İİBF yedeklerinden;
9. Yedek, 12. Yedek, 23. Yedek, 25. Yedek, 36. Yedek, 37. Yedek, 38. Yedek, 41. Yedek, 42. Yedek, 46. Yedek whatsapp grubumuzda yok. Buradaysanız bana özelden yazar mısınız? Ve ya bu kişileri tanıyorsanız durumları hakkında bana bilgi verebilir misiniz? -
@umrcn bütün yedekleri toplamışsını maşallah. Şu süreçte Allah yardımcınız olsun. Umarım hepinize sıra gelir de beklediğinize değer.
-
@antimülakat amin. bu süreçte bize yardımcı olan o kadar çok kişi oldu ki. herkesten allah razı olsun. şuanki öngörümüze göre whatsap grubumuzdaki arkadaşlarımızdan yerleşemeyecek sadece 3 kişi kaldı. ulaşamadığımız yedekler arasında belki feragat edecekler vardır diye arıyorum. 3 kişi daha çıkarabilirsek buradan ne ala bizden keyiflisi yok. bu ulaşılamayan son 9 yedeğe ulaşmamıza yardımcı olur musunuz?
9.Yedek, 12. Yedek, 25. Yedek, 36. Yedek, 37. Yedek, 38. Yedek, 41. Yedek, 42. Yedek, 46. Yedek
-
@umrcn elbette yardımcı olmak isteriz ama yine forum üzerinden bakarız. Yarın bu başlık dışında da ulaşmak zor görünüyor. Siz diğer mülakat listelerinin tamamını gözden geçirdiniz mi?
-
Tebligatların 10 gün içinde dağıtılmaya başlanacağı söylentisi de neyin nesi
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Aramıza hoşgeldiniz. Kazandığınız il müdürlüklerin insan kaynaklarını arayıp tebligatınızın gelip gelmediğini sorun. Tebligatlar gelmeye başlamış sanırım.