9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Cok sevindim arkadaslar, Cuma gunu iyi haberler gelir insallah:)
-
@paretowilfredo hayitli cumalar geliyor mu yoksa
-
Ben sordum henuz gelen giden bir sey yok umarim olur.. kendisine bir bilgi ulasan varsa yazarsa makbule gecer
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun inş. Allah Utandırmasın cümlemizi
-
Atandığı kurumdan aranan var mı arkadaşlar
-
@cant büyük çoğunluk atanmış. 2 kişi duydum imzalanmayan
-
Pazartesi salı il müdürlüklerini arayabilirsiniz dediler ama hayırlısı bakalım.
-
Hayırlı olsun
-
Bunca eziyet ve bekleyisinize kat ve kat değer inşallah arkadaşlar. HAYIRLI OLSUN
-
kurumu arayan oldu mu ? yazdıklarınızı şimdi okudum baya heyecanlıyım şuan güzel haber veren herkesten allah razı olsun dostlar
-
Aradim pazartesi baslayabilirsiniz dendi.. burda emegi gecen herkesten allah razi olsun sayin meslektaslar :))
-
Muhteşem haber...
-
Özelden soran dostlar da almışlar haberi Buradan topluca hayırlı olsun diyeyim yeniden. Koşturmacalı bir meslek hayatı sizleri bekliyor. Zor, zor olduğu kadar da keyifli bir meslek. İnşallah hakkını verenlerden olursunuz dostlar her biriniz. Allah utandırmasın tekrar.
-
@paretowilfredo birde 10.promosyon bekleyenleri sevindirecek bi haber gelse keşke:)
-
@paretowilfredo 10.promosyonun önüde açılmış mı oluyor hocam böylece?
-
Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun :),ben inanıyorum ki bu nesil bunca çile çekti ve ileride bu nesilden bir çok kişi makam sahibi olacaktır onlar bu olumsuzlukları düzeltmek için elinden gelenin daha fazlasını yapsın...
-
@paretowilfredo yedek ilani ne zaman gelebilir sizce ? Bu konuda bir bilginiz var mi?
İnşallah biz yedekleri çok bekletmezler .. -
Hepsi başlamadı misal ben.Onay yazım gelmemiş benim gibi birkaç arkadaş daha var beklemedeyiz hala
-
Hafta içi bir umu perşembe falan tekrar arayacağım ama şu an ismim yok
-
Arkadaşlar cümleten hayırlı uğurlu ve geçmiş olsun allah utandırmasın görevlerinizde başarılar .