9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@davetsiz yahu dostum hep sikayetcisin tarihleri belli sal artik
-
@Keymarsh 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@MET hocam sgk puan sırasına göre çağırıyor. Eğer son sıralarda girecek gibiyseniz SGK'ya çakışma ihtimali var.
yok hocam puan 94 ilk hafta girerim o zaman ? Gerçi soyadım A ile başlıyor . Soyada göre sıralarsalar da olur.İnşalalh çakışmaz korkuyorum açıkçası yinede
-
@MET ooo ilk gün girersin hatta hocam. 18'inde olur mülakatın. Rahat ol çakışma yaşamazsın
-
@black 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Bir fikir vermesi açısından 8.promosyonun listesi bu şekildeydi. 7.promosyonda öğleden önce ve sonra olarak ikiye ayrılmış ancak bazı kişiler sabah yetişemeyip öğleden sonrada girmediği için 8. promosyonda bunu kaldırdıklarını söylemişlerdi.
Listeyi dikkatle incelerseniz 3 iibf 1 istatistik komisyonu var ve her komisyon günlük 40 kişiyi mülakata alıyor. Eğer 40 kişilik listede ilk 20 kişi içindeyseniz sabah gidiyorsunuz geri kalanı da öğleden sonra. Benim öğleden sonraydı ama ortamı görmek için 11 gibi gittim içeride bekleme salonunda bekledim hem ortama alıştım hemde mülakattan çıkanlara sorulan soruları öğrenmiş oldum.
http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/13f651e4-f77d-43a5-885d-6f6ac5842d70/denetmen_yrd_sozlu_sinav_listesi.pdf?MOD=AJPERES&CONVERT_TO=url&CACHEID=13f651e4-f77d-43a5-885d-6f6ac5842d70Listede adımı görünce duygulandım ne gündü be ️
-
@gökhan kapatma puanı ayrıca açıklanmıyor liste zaten herkese açık en düşük puan kiminse kapatma puanı odur başkan twitterdan önceden paylaşırsa bilmem ama şimdilerde bu tip işlere pek girmiyor malum bu tip açıklamadan sonra illaki birileri sinirlerini oradan iletiyor.
-
@black sizin tahminini varmı acaba taban puan için?
-
@black eyvallah kardeşim başkanın bu topa girmeyeceğini ben de tahmin ediyorum cuma'ya kadar bekleyecek herkes mecbur
-
@engin0516 daha öncede belirttiğim gibi 83,5-84 aralığında olabilir iki puan türü olduğu için 83,5 altına inmesi zor gibi. Sürpriz de olabilir 8.promosyon aslen kazanıp geç açıklanınca kpssye tekrar girenler veya sayıştay vb üst kurullar için sınava girip başvuru yapmayacaklar olursa daha aşağı düşebilir.
-
@black anladım kardeşim bende 83.976 ile ilk ilan geldiğinde baya mutlu olmustum sonra iki puan türü görünce birden karamsarlık kapladı gelir mi gelmez mi diye düşünmekten ders calisamiyorum. tabi böyle olunca insan haliyle başkalarının gorusunu de merak ediyor puan konusunda.
-
@engin0516 Hocam seni çok iyi anlıyorum benzer durumda bende arkadaşlarıma danışıyorum dışarıdan birisinin görüşleri iyi oluyor. Yerinde olsam hiç beklemem mülakata çalışırım en kötü ihtimalle bundan sonraki ilanlarda işine yarar kaybın olmaz. Kuruma yönelik spesifik çalışmaya liste açıklanınca başlarsın şimdilik genele yönelik hukuktan tanımlara bakabilirsin listede olursan mesleğe ilişkin ve kurumun sorabileceği sorulara çalışırsın şimdiden kolay gelsin.
-
@fiscaldrag
Teşekkürler hocam.. Faydası olur inşallah. -
@black iki puan türünün olması dezavantaj degil de avantaj olmaz mı sonuçta iki puan türünde yüksek olan arkadaşlar vardır ve birini kullanacaklar böylece nispeten onlarldan düşük olan arkadaşlara yaramaz mı
-
@Keymarsh inşallah kardeşim temennim o yönde. çakışırsa da yapacak bişey yok artık Sgk'ya girmem
-
@halilhy tek puan türü olması daha avantajlı olmaz mı p23 85 olup p42 80 olan birisi p23 den listeye girebilir ama tek puan olarak p42 belirlenseydi listeye giremeyecekti bu da daha yüksek kapatmasına neden olacak.
-
@fiscaldrag çok sağol arkadaşım, emek vermissin helal et.
-
@black yada tek p23 olsa benim gibi p23 ü 80 bile olmayan ama p42 si 85 olanlar giremezdi
-
Arkadaşlar geçen sene ki gibi nispeten düşük kapatmayacağı aşikar ama öyle çok da aşırı yükselmez heralde 1-1.5 puan aralığında yükselir muhtemelen 83-83.5 aralığında da kapatır heralde Allah hepimizin gönlüne göre versin
-
Kimseye umut dağıtmak istemiyorum ama ben 82 lere hatta 81 lere kadar inebileceğini düşünüyorum. Geçen seneden bence yüksek kapatmaz hatta bir nebze olsun düşebilir. Bunu yakın çevremdeki yüksek puanlıların tercih etmemesinden yola çıkarak yazıyorum ama yanıltıcı olabilir tabi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@1903bjk Ne demek, helal olsun Bir faydası dokunur inşallah.
-
@black ne biliyim kafa yandı bi an önce açıklansın da görelim