9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gök-kız evet helva helvayı konuşalım ya da memleket falan nolur bana yardım edin zor durumdayım :))) Annem sakin kalmam için hayırlı olsun deyip öpüp gitti beni :))) büyük hunili ya
-
yeminle kalpten gidicem birazdan
-
Ben giremiyorum coktu mu
-
@poisson ahahahah anneye selam olsun annen nereli
-
@tudisiar geçiyo mu yani bekleyince geçiyo mu
-
@kai-hitwatari doğuştan çökük
-
@gök-kız o direk satürn falan hiç buralı değil:)))
-
@meçhulasker 58 62 arası mi demistim sana
-
@meçhulasker ohh dedim kazanamadik herhalde sonuc yok diyor
-
@poisson birazdan bi atak daha gelecek şimdi bi hafifliyo
-
Kaldi 17 dk
-
@poisson olsun 9. Pro da buralı değil zaten
-
@gök-kız galiba öyleydi
-
Dostlar sürecin sonuna geldik çok şükür. Çok uzun bekledik gerçekten. Her biriniz bu süreçteki sırf sabrınızla bile meslekte olmayı benim nezdimde hak ettiniz. Çoğunuzla muhabbet bağımız oldu. Zaman zaman bana, zaman zaman birbirinize kızdınız. Öyle dayanılmaz hale geldi ki bazen kimden hırs alacağınızı bilemediniz ve hepsinde sonuna kadar Haklıydınız. Sizi bu denli bekleten kurum inşallah meslek hayatınızda üzmez sizleri.
Her şeyden evvel bu süreçte her şekilde katkıda bulunan kardeşlerimin gözlerinden öperim. Her birinizden Allah razı olsun. Bir şekilde burayı muhabbeti ile şenlendiren her biriniz bizim için çok kıymetlisiniz. İnşallah az sonra hakeden herkesi o listede görürüz. Kaybeden dostlarımız da olacaktır, bu malesef realite. Ancak kesinlikle durmak, düşmek, pes etmek, isyan etmek olmasın. Mütevekkil olun ve en kısa sürede KPSS bazlı çalışmalara hız verin. Olanı kaçırmayın sakın ha.
Ben süreç boyunca gerek haber akışı, gerekse yazılar ve işte dilim döndüğünce durumu anlatarak elimden geleni yapmaya çalıştım. Her birinize hakkım helali hoş olsun. Sizler de haklarınızı helal edin ve kazanan kaybeden herkesi süreçten sonra da burda görmek isterim. Siteyi kıymetli kılan, buraya değer katan sizlersiniz. Hep bizimle kalın dostlar.
Allah hepinizin gönlüne göre versin. Haydi inşallah güzel haberler görmek temennisi ile.
Var olun hepiniz.
-
siteye giriliyor ama sonuç yok diyor değil mi arkadaşlar
-
@tudisiar yaa deme öyle cidden derin nefes de işe yaramıyor ay hiç bana göre değilmiş mülakat falan
-
@paretowilfredo ustadim uzun uzun yazmissin ama sonra okuyacagim
-
Ömrümden ömür gitti
-
Herhangi bir sonuç yok diyor kazanamadığımız anlamına mı geliyor
-
@paretowilfredo hocam biz bunu nasi okuyalım okusak bile nasıl anlayalim ağzımıza sağlık eminim güzel seyler yazmışsınızdır ben bi ara okurum