9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor valla bende bakamadım telefondan girdigim için mi
-
Türkiye derecem var elendiğim 5. kurum oldu. Keşke hiç KPSS felan uğraşmasaydım
-
Başarılı asil,olmayan arkadaşlara inşallah daha iyileri olur.
-
Arkadaşlar başarılı yedek 15 diyor gelir değil mi
-
e devletten girip baktım ben giremeyenler öyle yapsın
-
264 asil. Cok sukur
-
Daha önceki promosyonda kaçıncı yedeğe gelmişti hatırlayan var mı arkadaşlar? İstatistik için soruyorum bu arada
-
@kai-hitwatari hadi hayırlı olsun kazanamayan olan arkadaşlara daha iyisi olsun inşallah
-
@paretowilffredo hocam bir şey sormak istiyorum. Bu yedeklerle ilgili süreç nasıl işliyor. Biraz aydınlatabilir misin bizleri?
-
Benimde oldu çok şükür. Buradaki tüm herkese çok teşekkürler geçen süredeki yardımları fikirleri için
-
OLDU BE OLDU BASARILI ASIL SONUNDAAAA
-
-
Basarisiz 453 ne ya
-
İlk defa bir mülakattan elendiğim için seviniyorum arkadaşlar. Guy kazandım zaten gitmeyecektim. Benim yerine başkası alındığı için hzurluyum. Allah herkes için hayırlısını bilendir. Kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşarla da lütfen sabırlı olsunlar ve vardır bir hayır desinler
-
Çok şükür , bizimde nasibimiz varmış . Allahim diğer arkadaslarimiza daha iyilerini nasip eder inşallah .
-
ben de çok ama çok teşekkür ederim herkese ve umarım en kısa zamanda başka kapılar açılacaktır olmayanlar için
-
@gök-kız e devletten gir direkt
-
Benim de oldu :)) buradaki herkese teşşekkürler siz olmasanız vakit geçmezdii
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad da bir sorum olacak kurum mu arıyor bizleri guy daki gibi yoksa biz mi öğreniyoruz kaçıncı yedek de olduğu sıranın?
-
Arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor kazananlar için gene bekleme oluyor mu işbaşı yapmak için 6 ay.