9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Burada yer alan sınavı kazanan kaybeden arkadaşlarımızın hepsi, bu kararı verenlerden daha bilgili, daha birikimli ve daha karakterli insanlar olduğunu bir anlatabilsem şu yazacaklarım çok daha anlam bulacak ama şimdilik zamana bırakalım. Kazanan arkadaşlarımız bir gün kendilerine sizin sınav komisyonunun da şu daire başkanı da vardı dendiğinde, şöyle enine boyuna o kişinin özelliklerine bir baksın. Maalesef ülkemizin yıllardır bitmeyen bu nepotizm çilesi, kimlerin hangi noktaya gelmesine sebep olmuş kendi gözlerinizle görün. Sizlerden rica olarak, kazanmış olsanız da, kaybetmiş olsanız da mülakat sınavının ne kadar keyfiyete bağlı olduğunu ve kati suretle liyakat esasına dayalı bir sistem olduğunu savunmayın.
-
@hagi tarihe gectin
-
@baumol tebrikler
-
İStatistikten feragat edeceklerde olur mu . Gerçi 41.yedeğe sıra gelmez dimi
-
Gece sinirden uyuyamadim. Hakkıyla kazananlara sozum yok. Ama torpil ile refetans ile kazananlara Allah o maaslari yemegi nasip etmesin. Colugundan cocugundan ciksin
-
@tudisiar hocam hakkınızda hayırlısı olsun. Daha güzel yerler kazanırsınız inşallah.
-
@adalet-istiyoruz 90 puanla elenmiş olabilirsiniz. Biraz sakin olun. Puan iş becerisini belirlemiyor. Puan sadece bir baraj. Önemli olan komisyonda ki başarınız. Sonuçta bu merkezi sınav değil ki hepimiz mülakatlara göre yerleşeceğiz. Puan yüksek olanın atanacağını vaat ettiği yer merkezi sınav yerleştirmesi. Ayrıca ettiğiniz beddualara dikkat döner dolaşır sizi bulur. Bu arada bende işsizim. İnsallah bir an önce çok daha iyi bir kuruma daha iyi bir ise yerleşirsiniz.
-
@adalet-istiyoruz ya sabah sabah şu mesaj:) Tamam anladık ama bu foruma yazarak sadece burada birbirine destek olan ve hala olmaya çalışan kişilere kendini kötü hissettirmeye çalışıyorsunuz!!hani hayvan haklarını savunurken insanlara küfür eden tipler var ya benim tek söylediğim evet hayvanları tüm canlıları seviyoruz ama insan ol seni de sevelim..oluyor..teşbihte hata olmaz çok teşbihte yok ama anlaşılmıştır umuyorum.
İyi dilekler de kötüler de yayılarak gider!!
Neyse günaydınlar herkese sayfa 1000 oluyor haketti artık:)) -
Hakkıyla kazananlara tek kelime laf etmiyorum. Neden bu kadar alınıyorsunuz. Başkalarının hakkını çalanlara teşekkür etmemi mi bekliyorsunuz. Bir tanesi de puan sadece baraj demiş. Mülakattaki performansınız önemli demiş. Sonuçları mülakatlardaki performanslara göre sonuçlandırdıklarını düşünen zihniyetlere de yazıklar olsun. Daha ne diyeyim. Sizin yüzünüzden : Herkes yapıyor ben de yaptım zihniyeti türedi bu ülkede. Bu mülakatta hakkı yenen yüzlerce kişi olmuştur. Bunu inkar eden art niyetlidir.
-
Bakın dostlar bu alımdada görduk bir sözlü sınav gec açiklaniyorsa sonuclardan memnun olan az olur.
-
@adalet-istiyoruz neden alınıyorsunuz gelecekti ben bekliyordum!!şimdi aylar önce ben umudum var olacak bu iş dediğimde;sizin bir güvenceniz var dendi..umutlu olmak torpilli olmak diye addedildi..çok üstelemedim herkes gergin herkes bekliyor normal dedim (cevabımı verdim ama:))) )!!tek söylediğim bu kadar olumsuzluk içinde güzellikler de konuşulabilir böyle böyle belki daha iyi hissederiz idi ilk forum deneyimimde..
Şimdi buruk sevinçler var çok dibe çökmeye müsait olan psikolojiler var gayet haklı olarak..Sabah sabah güzel şeyler dilerseniz belki hepimize sirayet eder dedim..Bu da torpilli olmak oldu..Olsun canın sağolsun çok iyi yerler sizlerin olsun ama kırmadan dökmeden bir de bu yolu deneyin..Sistem hah olmadı hadi beddua edeyim ohhh kabul oldu çok mutluyum diye işlemiyor..Ben bunu anlayacak kadar yaşadım..Aydınlık günler dilerim herkese :)) -
Tam bir pollyana örneğisiniz. Benim yaşım doldu. bir daha giremeyeceğim belki mülakata? benim vebalimi kim ödeyecek. siz mi ödeyeceksiniz?
ordan umut saçmak kolay tabi.. -
@adalet-istiyoruz pollyanna rol yapıyordu ayağı kırılınca hayat küstü gerçek hayat öyle değil işte!!Ayağımız kırılırsa çaresini bulmak zorundayız!Olacak burası olmadı diye yaşınız geçti ve artık hiçbir yer olmayacak diye düşünmeyin benim de yaş sıkıntım olmak üzereydi..Sizi gerçekten anlamaya çalışıyorum lütfen umutsuzluğa kapılmayın olacak ve umarım paylaşacaksınız buradan!!Ben ne mülakatlardan elendim ne zor dönemlerden geçtim kafamı kaldırdığımda farkettim ki ben değilmişim sadece
-
Mülakat varsa haksızlık vardır.
300 kişi alıyorsan 350 kişi kazandır
Terörle bağlantısı olanları at yerine yedeği al ve işe başlat
Herkesin kafası rahat olsun.Adam zaten sınavı geçmiş
Mülakatta herkese farklı sorular geliyor bu bile adil değil
Ha diyorsan temsil kabiliyeti duruş falan
E kardeşim birleşmiş milletlere temsilci göndermiyorsun ki alt tarafı taşra meslek.
Zaten meslek adabı edebi mesleğin içinde öğrenilir. Yardımcılık süreci niye var? -
@adalet-istiyoruz hocam ağlasan da sızlansan da öyle ya da böyle herkes kendi nasibini yer, kimse kimsenin nasibine sahip olamaz ki bu söylediğime hak verip vermemek yine size kalmis ama sürekli ayni şekilde ithamda bulunarak tüm arkadaşlara negatif dışsallık yayıyorsunuz. Yakın bir arkadaşım 35 yaşının son gününe kadar çabaladı girdi çıktı elendi vs derken olmadı ve nasip diyip özel sektörde ise girdi ve memnun bi şekilde hayatına devam ediyor. Tavsiyem bu mecrayla araniza mesafe koyarak hayatınıza yön vermeniz. Size hayatta başarılar
-
@adalet-istiyoruz Hayırlı sabahlar.
Öncelikle, haksız yere mülakatlardan elenmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Kızgınlığınız, kırgınlığınız buradaki arkadaşlardan ziyade bu sistemi oluşturanlara ve devam etmesinde ısrar edip ses çıkarmayanlara, bunu da biliyorum. O nedenle incitici ithamlarda bulunmadan önce, bizi bu raddeye kimlerin getirdiğini göz ardı etmemenizi rica ediyorum. Öyle bir düzen ki bu, insanların arasına zorla fitne sokuyor. Ben de dört yılımı tükettim bu yolda. Ağlamaktan gözlerim çöktü, saçlarım ağardı bu yaşta. İnsan kendini bilince ve karşısındakiler de alay edercesine onun başarısını görmezden gelince bir yerde isyan etmeye başlıyor. Kimimiz sükunetini koruyabiliyor, kimimiz en ufak kıvılcımda parlayabiliyor bu süreçte. Gücümüzün kalmadığını hissettiğimiz anlar oluyor, düşüyoruz ve yine kalkmak zorunda kalıyoruz kimseye ihtiyaç duymadan.Teselli cümleleri bizi motive etmekten ziyade üzmeye başlıyor, bir süre sonra derdimizi kimseye anlatamayıp içimize atıyoruz. Bunların hepsini ben de yaşadım, artık o kadar kaybetmiştim ki umudumu, ne yapacağımı bilemez olmuştum. Hep bir korku, hep bir kaygı vardı içimde. Uyku nedir unuttum, soluduğum havayı bile unuttum. Evden çıkmıyordum mecbur kalmadıkça, saatlerce oturup ağlıyordum. Kısacası tükenmek üzereydim.Son mülakat sonucuma bakarken yine umudum yoktu. Ağlayarak açtım o sayfayı, adımı gördüğümde yine ağlıyordum. Sevincimi tam anlamıyla yaşadım mı, elbette yaşamadım. Çünkü benim durumumda olan o kadar çok kardeşim var ki. Her vakit dualarım sizlerle. Allah'ın adaleti şaşmaz. Biz geç zannederiz lakin o en uygun, en hayırlı vakitte vermiştir bize nimetini. Rabb'im sabrınızı ve direncinizi artırsın. -
@izmir İibf için 34 yedek açılmış sıralama 54-55 civarında olmuş diye biliyorum.Yanlış mı acaba?
-
whatsapp asil kazananlar grubu;
-
@selcukrcl hocam bu grup paylaşma işlerini özelden yapsanız, istenmeyen vaziyetler yaşanabiliyor.
-
@adalet-istiyoruz hocam doğrusunu konuşmak gerekirse gayet haklısın. Kimse oturup aynı sınava gecelerini vermek zorunda değil. Kimse ailesiyle geçireceği zamanı çöpe atmak zorunda da değil ama sıkma canını su akıp yatağını buluyor. Herkes geçiyor bu yollardan.