9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@siyahbeyaz keşke ben karar versem hocam, hepimiz meslektaş olurduk. O kadar çok mesleği kaçırdım ki ama bekliyorum çalışmaya da devam ediyorum. Başkalarına açılan bana açılmayan kadrolara üzülüp sinirlenmiyorum.nasiptir dediğim gibi.insanların kuralını koyduğu bu şeylerin de adaleti bu kadar.başarılar diliyorum size.
-
@safiTÜRK69 ilk gün girmenin dezavantajları elbet var ama avantajlarıda var diye düşünüyorum bunları kendimce cevaplarsam;
Avantajlar
- İnsanların o gün ki heyecanlarını görmemek zaten stresli olan gününüzün stres dozunu artırabilirdi bundan kurtulmuş olursunuz.
- Sizden önce mülakattan çıkanların sanal ortamda gerçeklik sınırını aşarak vay efendim komisyon şöyle zor sorular sordu, neden gözümün üstünde kaş var ona bile taktı, böyle asık suratlı, şöyle sinirli, listeler zaten hazır alacakları adamlar belli gibi yazıp çizmelerine maruz kalmazsınız.
- Daha önce girmek daha evvel kurtulmak mantığı gerçekten geçerli bence. Çünkü her geçen gün ile yaklaşan mülakat sizi daha tedirgin edebilir. Erken kurtulmak büyük bir avantaj gerçektende.
Dezavantajlar
- Sizden önce giren arkadaşların tecrübesinden yararlanma fırsatı olmayacaktır. (8. Promosyondakilerle iletişim bu sorunu çözer)
- Daha fazla konuları gözden geçirme fırsatı olmayabilir. (Zaman yönetimini bilen adaylar için sıkıntı olmayacaktır)
- Sizden sonra uzun bir süre mülakatların bitmesini beklemenize ek sonuçlarında açıklanma süresi eklenince en fazla bekleyen olarak stres çarkına dönebilirsiniz.
- Sorulan sorulara ulaşma imkanı olmayacaktır.( Yine bu sorun önceki dönemlerin başlıklarında giderilebilir )
-
@kizilderili hocam cevap için teşekkürler. Ben ilk gün girip kurtulayım diyenlerdenim hep. Benim dezavantaj olur mu diye sorduğum alınan kişi konusunda aslında. Geçen sene ilk günler giren çoğu kişi elendi diye hatırlıyorum ondan sordum..
-
Son günlerde olması da kötü en şanslılar 2. Hafta girenler
-
Valla burada hayıflanacağımıza sgk başkanına mağduriyetimizi anlatan iki tweet atsak daha hayırlı olur.Aksi takdirde boşa burada konuşmuş oluruz.
-
Istatistik için neyse de Aktüerya hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsunuz ilginç gerçekten. Tamamiyle Sgk ile ilintili eğitim alan, sigortacilikla,sosyal sigortalarla, emeklilik sistemleriyle ilgili her türlü teknik bilgi,hesap vb. şeylerin eğitimini alan insanlar bırakın da kamudaki tek istihdam olanakları olan SGK'ya girebilsinler...
-
8.promosyon ilanindan itibaren ayni muhabbet. İstatistik iibf tartışması. @paretowilfredo hocam bu konuda harika bi aciklama yapmıştı 8.promosyon sayfasinda. Kurumda iibfli ve istatistikcilerin hiçbir farkı olmadigini ve kurumun istatistikcilere neden yeşil ışık yaktığını çok çok çok iyi anlatimisti. Biz istatistikciler hiçbir zaman neden iibf ya da neden o bu şu demedik. Hep dedik ki istatistiğin kuş kadar kadrosuna gözlerinizi dikmeyin, iibf fazla kadro istiyor kadro artsin deyin, en büyük desteği biz istatistikciler verelim dedik. Ama nedense 300 kisilik alim 400 kişilik olsun denmiyor da 400ün tamami iibf olsun deniyor. Yazık gerçekten çok yazık.
-
Guy mülakati ile çakişan var mi
-
@Mimar ben varım kardeş yaanapacağımı da bilemedim.var mı bir önerin
-
@ilkeemre kurumlari bi ara sor dilekce filan veriliyomus duyduğum kadariyla kardesim
-
@rapist İİBFli olarak sonuna kadar katılıyorum
-
@Mimar olmadı öyle yapacaz kardeş sağolasın
-
Arkadaşlar mülakat kaç gibi biter ona göre uçak bileti almayı düşünüyorum
-
@krtalprn 8. Promosyonda gelmeyenler olmuştu baya oyüzden 2-3 gibi bitmişti ama bence riske atmayin 5 te bitecek gibi düşünün
-
diploma aslı ile fotokopisini götürsek insan kaynakları onaylıyor mu arkadaşlar yoksa ben duyuruyu yanlış mı anladım
-
@gonzaloluca aynen öyle, hemen onaylarlar ve aslını verirler
-
@impressiveunit tamam hocam çok teşekkürler cevap için
-
tüyo mülakat harici herhangi bir kaynaktan çalışan var mı
-
@emek teşekkür ederim
-
@ilkeemre ben de varim be zaman nereye dilekce vercez bilen varsa yardimci olabilir mi