9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Ozaman pek takip edemeyen ve merak eden arkadaşlar içinde pekiştirirsek , kaydettiğimiz başvuru formunun imzalı çıktısını ve SGK il merkezinde onaylatacağımız diploma fotokopisini ilanda söylenen balgat daki adrese PTT ye gidip aps ile yolluyoruz değilmi arkadaşlar . Var mı eksik ???
-
@paretowilfredo bugün belgeleri yolladım da bir sıkıntı olup olmadığını teyit etme imkanı olur mu.
-
@yunni61 Arayıp sorabilirsin dostum.
-
@1903bjk sağlık olsun hocam üzmeyin kendinizi diğer sınavlara odaklanın
-
@genclerbirlikli
Guy var işte onun icin ugrasicam ama burda da olmak isterdim:( dedigin gibi sağlık olsun, sizlerde guzel haberler duyalim insallah -
@1903bjk guydan güzel haberlerinizi bekliyoruz artık. Olunca bi tatlı ısmarlarsınız tüm foruma
-
@genclerbirlikli
Hele bi olsun ismarlamayi gectim kendim yaparim -
Arkadaşlar ben bu sene mezun oldum henüz diploma hazır değil geçici mezuniyet belgesi alsam okuldan onun orjinalini versem onaylatmam gerekirmi ??
-
Arkadaşlar herkese hayirli olsun simdiden, next level kariyerin sgk mulakat isminde bir pdfsinden bahsedilmişti nereden ulasabiliriz? 8.pro ilanini taradim ancak orada bulamadim bir arkadas paylasildigini soylemisti
-
@mostramozic Next Level mı bilemem ama eskiden yeniye sırala dediğinizde (Cevap-Okunmadı...-Takip-Sırala) sayfa 48 ve bu konu ve https://yadi.sk/i/EmEBRmm83Bcb8h olarak @Deficit hocam paylaştı. Next Level yeni soruları ise http ://nextlevelkariyer.com/home/announc_detail/21_sgk-denetmen-yardimciligi-mulakat-rehberi burada. İyi mi bilemem. Başka @fiscaldrag hocam 97. sayfada https://yadi.sk/i/VuXON7963LhWPj adresinde paylaşım yaptı. Şimdi işinize hangisi yarar bilemem.
@sefaerennn hocam okul ondan çokça vermekte, söylerseniz sınavlara hazırlanacağım, bol bol vermeniz lazım diye size yardımcı olurlar. Evet, onun da kopyası (aslını zaten kabul ederler) olur hem devlette hem özelde. Ama aramak da lazım kurum kurum maalesef.
-
@impressiveunit çok teşekkur ederim hocam sağ olun
-
@mostramozic hocam teşekkürler paylaşan arkadaşlarımıza, ben elçiyim. İyi, bol çalışmalar size.
-
@ilkeemre ben de bugun aricam tesekkur ederim ogrenince bilgilendirirseniz cok sevinirim
-
Arkadaslar mezuniyet belgesinin uzerinde asli gibidir damgasi var yine de onaylaam.gerekiyo mu
-
@msaka üniversitenizin yaptığı aslı gibidir için onaylanması gerekmez.
-
@msaka onaylatmaya gerek yok içiniz rahat olsun,ben aslı gibidir olan fotokopiyi sınav işlerine götürdüm zaten onaylı aşağı bırakabilirsin dedi
-
@msaka ben aradım mülakattan 4-5 gün önce kuruma dilekçe yazarsınız dedi.ama değerlendirecek olan komisyondur kabul de edebilirler etmeyebilirler de dedi.bakalım nolcak hakkımızda hayırlısı
-
Bi kere sordum cevap alamadım. Çalıştığım için pek takip edemiyorum . Şimdi bu diplomanın fotokopisini nerden onaylatacağz bide bu SGK başvuru formu vardı imzalanması gereken. Harici bi belge yok heralde . Tecrübeli bir arkadaş bilgilendirirse makbule geçer
-
@ksavdliybncıkymk yaşadığınız şehirde SGK müdürlüğü varsa orada onaylatabiliyorsunuz. Okuldan onaylı da kabul ediliyor deniyor ama tam emin değilim. Bazı kurumlar okul onaylı diplomayı geri çevirebiliyor. Hiç olmadı noter onaylı yaptırabilirsiniz ama o paralıdır biraz tuzluya kaçar
-
@AndOne hocam bende 2 sene önce ünivden aldığım diploma fotokobisinin üstüne basılmış "Aslı gibidir" onayı olan fotokobisi var . Onu posta ile göndersem yeterli olur sanırım. Sıkıntı çıkmaz ?