9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor adrese ulaşsın yeter aradığımda öyle dediler
-
@yunni61 Arayıp bilgi alma şansımız var mı peki.
-
@luthor arayınca bilgi vermedi ama dosyalar ulaşınca mesaj geldi evrak takip numarası ile bakabilirsin
https://uyg.sgk.gov.tr/DYSEvrakTakip/sorgu.jsp bu adresten
https://www.turkiye.gov.tr/sgk-sso-evrak-takip yada bu -
@yunni61 Kaç gün sonra mesaj geldi size hocam.Ben yollayalı 2 gün oldu ama ses seda yok.
-
@luthor 3. Gün ulaştı kayda alındı hemen
-
@yunni61 Sağolun hocam bende ptt sitesinden baktım teslim edildi gözüküyor.Sanırım pazartesi mesaj gelir.
-
@luthor endişe etmeyin teslim edildiyse tamamdır kolay gelsin
-
@yunni61 hocam mesajı sgk mı attı yoksa ptt mi? Çünkü benden numara almadı ptt
-
@sasasa sgk attı dosyanız kayıtlara girmiştir diye
-
@yunni61 sağolasın hocam.
-
@yunni61 hocam bana özel kargodan ayın 15 inde dursun karamana teslim edildi diye mesaj geldi evrak takipte 15 i için ınsan kaynaklarında gelen evrak kayıtlı yazıyor altındada sınav hizmetleri sube müdürlüğünde beklemede yazıyor bir problemmi var sgk mesajı nedir?
-
@hedefsgkk hocam sgk mesajı rutin bir işlem olsa gerek bende de beklemede yazıyor
@pareto_wilfredo daha iyi bilir -
@yunni61 sizde de beklemede yazıyorsa bi problem yoktur hocam sgk degilde ptt dediler bence arkadaslar ben yanlıs anladım galiba
-
Arkadaşlar sizlere 2 sorum olacak bilginize ihtiyacım var.
1)Üniversiteden onaylı diploma fotokopisi var yani aslı gibidir diye mühürlü.Elımde bu olmasına rağmen ben sgk il müdürlüğüne ibraz edecek miyim? Mülakat duyurusunda parantez içindeki kısım kafamı karıştırdı hata yapmak istemiyorum.
2)Belgeleri ankaraya gönderdikten sonra ulaştığından emin olmak için ne yapmak gerekir? -
@economistt
1)üniversitenin verdiği aslı gibidir geçerli başka bir şey yapmadan onu yollayacaksınız. Elinde bu şekilde belge olmayanlar ilanda yazan yerlerden yaptırması gerekiyor2)kargonun verdiği takip numarasından bakabilirsiniz. Kuruma ulaştığında da e-devlet üzerinden sgk evrak takip hizmeti var oradan ulaşıp ulaşmadığını görürsünüz
-
@black teşekkürler hocam
-
Elden verenler nasi takip edecek ya memur kaybettiyse belgeleri
Sgk nin yaptığı iyiymis evrak nosunu mesaj atmasi filan tebrik ederim -
@Mimar talep edersen evrak numarası filan verirler herhalde yalnız sgk bana da mesaj atmadı evrak takipten bakarak gördüm. sanırım kurum personeli veya sistemde telefon numarası kayıtlı kişilere mesaj gönderiliyor.
-
arkadaşlar çalışma için kanun mu yoksa tavsiye edeceğiniz bir kitap var mı
-
@alikarakuş Çalışma sorunları çoğu kişi bunu tavsiye etti