9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar defalarca soruldu ama biliyorum ama internetim sıkıntılı olduğundan diğer iletileri okuyamıyorum zor oluyor. Ben ilçede yaşıyorum il merkezine gitmem çok sıkıntılı bir süreç o yüzden ilçe müdürlüğüne gitsem diplomamı onaylarlar mı acaba. Yada elimde geçici mezuniyet belgesi var geçen yıl almıştım onun aslını göndersem olur mu.
-
@issizadam İlçe yeterli geçici konusunda çeşitli söylemler var bence riske atma
-
@conmaynard Bende de beklemede yazıyor isleme alinmadı hala arasak bilgi verirler mi acaba hocam?
-
Arkadaşlar "beklemede" vs ibarelerinin olduğu sorgulama ekranına nereden bakabilirim söyleyebilir misiniz?
-
@luthor bende beklemede yazısı var altta onun üstünede kayıt alındı yazıyor.Sizde sadece beklemede yazıyorsa arayıp bilgi alın.
-
-
Evrakı gönderdiniz ve kuruma ulaştıysa sıkıntı Yok arkadaşlar. Beklemede yazabilir çalışanlar yoğun sonuçta evrak gelir gelmez numaralandırıp kaydedemeyebilirler. Sonuçta internet üzerinden dosya durumunu takip edebilme şansına sahipsiniz ki evrakınızda sorun ya da eksiklik olsa bile size dönüş yaparlar. Sürekli arayarak meşgul etmeyin ki evrak kayıtta daha fazla 'beklemede' yazısıyla karşılaşmayın naçizane 8. Promosyon tavsiyesi
-
@luthor teşekkür ederim
-
Gelen evrak kayıtlı yazıyo tamam mıdır
-
Elden vermiştim ben bi sorun olmaz degil mi sizin yazdıklarınızı okudukca paranoyak olduk arkadas ya
-
@Mimar bende elden verdim hocam kontrol falan diyince baktım bende. Sıkıntı olmaz orda kontrol edip aldılar zaten
-
Ben ptt ile gönderdim teslime edildi ancak mesaj gelmedi sorun olabilir mi
-
Arkadaşlar aranızda siyaset bilimi mezunu var mı alan ile ilgili not var ise paylaşabilir mi..
-
@ShankS Hocam çok teşekkür ederim İlçe Müdürlüğünde yapılması çok iyi olmuş. Başarılar dilerim size.
-
Cümleten hayırlı geceler hepinize. Çalışmalar nasıl gidiyor ? Zerre çalışamıyorum maalesef. Bilememenin mülakatta çok bariz bir eksisi olur mu ?
-
İstatistikçi arkadaşlar ne durumdasınız var mı çalıştığınız bi kaynak kitap tarzı şeyler ?
-
@statistick hocam bakmadım iyi mi, zaten İstatistik değil Big Data okudum ama Next Level Kariyer'in İstatistik için çıkanı vardı. Bir sayfalarına bakıp arayın isterseniz.
-
Uluslar için yine mezun olmadığım alan ama sınavlarına hazırlanmıştım ve devam ediyorum. Uluslararası İlişkiler Bilal Karabulut'un kitabına da bakılabilir. Ben en çok, konu aratıp Uluslar bloklarından ve ders notlarından (dersleri kurtaran adam) baktım.
-
@impressiveunit tamam hocam teşekkürler ben bi bakıyım next level a sayfasından
-
Arkadaşlar gelen evrak beklemede yazıyor durum nedir ?