9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaslar bugun diploma onaylatmak icin sgk istanbul il müdürlüğüne gittim kesin bilgi olarak sgk teftisle denetmenligin birlesecegini söyledi insan kaynaklari ayrica bir basmufettis tanidikta ayninseyden 'muzdarip'
-
@ksavdliybncıkymk Çoğu kişinin o şekilde hocam.Yavas yavas isleme aliyorlar buyuk ihtimalle.
-
@Baumol Süper ötesi torpilin yoksa olur tabi
-
Sizde de yavaş ilerliyor mu çalışma
-
Arkadaşlar eylül sonunda tüm mülakatların bitmesi halinde size göre bu kurum ne kadar sürede iş başı yaptırır?
Birde bu güvenlik soruşturması mulakattan once mi yapiliyor sonra mi yapiliyor?8.promosyon basliginda mulakati kazanip guvenlik sorusturmasi bekliyoruz demisler.Mesela kisi mulakata kazansa dahi kuruma alinmama ihtimali var mi? -
@luthor 8. Promosyon sonuçları 100 günde açıklandı ve şuanda soruşturmalar yapılıyor yani işe başlamak için en az 6 ayı gözden çıkar mülakatlar bittikten sonra..
-
@luthor güvenlik soruşturmasıda 3 4 ayı bulur yani en iyi ihtimal iş başlama 2018 nisan mayıs olur gibi
-
@gonzaloluca Ben sunu anlamadim hocam.8.promosyonda mulakat sonuclari aciklanmis kazananlar,yedekler belli olmus.Ancak hala guvenlik sorusturmasi bekliyorlar.Yani bu kisiler mulakati gecmis olmasina ragmen hala kuruma girememe ihtimalleri mi var?
-
@luthor aynen var hocam şimdi mülakat öncesi güvenlik soruşturması yok kazananlara yapılıyo. soruşturması olumlu sonuçlananlar başlıyo olumsuz olanlar başlayamıyor
-
@arzegrisi hocam bu konu gündem de ne zamandır belli tarih vs söylendi mi.
@pareto_wilfredo hocam kurum içinde olan birisi olarak son gelişmeler varsa bizi bilgilendirirmisiniz. -
@gonzaloluca yanlış bilgi kardeşim mülakat sonuçları açıklanmadan önce herkes araştırılıyor listeler ona göre son şeklini alıyor asıl bu dönemde sonuçlar açıklanmadan araştırma yapılıyor. sonuçlar açıklandıktan sonra da kazananlara resmî soruşturma yapılıyor şuanda bizde olduğu gibi
-
@hayalimsgk doğrudur kardeşim biz daha o aşamalara gelemedik ama geçen yıl ilgöçe başlayan bi arkadaş öyle anlatmıştı yanlışımız varsa affola
-
@hayalimsgk öncesi ve sonrasi sorusturmalarin farki nedir nelere bakiliyo bunlarda ?
-
@hayalimsgk Yani mulakat sonucuna gore kazandiysaniz basliyorsunuz.O zaman asil sorusturma mulakatin aciklanmasina kadar olan dogru mu?
-
@gonzaloluca estağfurullah kardeşim..
@Mimar fetö ve diğer yasadışı örgütlerle kişinin veya ailesinin bir bağı var mı diye bakılıyor diye biliyorum. Aslında iki araştırma da hemen hemen aynı sadece ikinci yapılan resmî oluyor -
@luthor başlamıyorsun hocam sonuçlar açıklanıyor sonra il tercihleri evrak teslimi falan yapılıyor ve resmî şekilde soruşturma yapılıyor bu kez.. Yani sonuçlar açıklandıktan sonra beklemeye devam
-
Üstat yakıyorsun ortalığı : )
İşin esprisi bir yana yeni gelecek meslektaşlara yol göstermen çok güzel sonuçta çok değil 7-8 ay önce bizler de bu vaziyetteydik. Bu sayfanın topicin değerini birlikte geçireceğiniz + gün sayısıyla daha bir benimseyip aile gibi olacaksınız. Buraya bakmadan gün geçirmezdik hey gidi hey
Gerçi sonlara doğru kafayı kırdığımız doğrudur -
Mülakatın 100 güne yakın bir sürede açıklanması 8.promosyon için bir istisna mı yoksa genelde hep bu zaman zarfı içersinde mi acaba önceki alımlarda ne kadardı bu süreler
-
Arkadaşlar ben evrakları gönderme işinde biraz geç kaldım. Yarın belgelerimi hazır edip göndersem pazartesi ulaşmış olur mu ?
-
@Baumol ulaşmaz, ayrıca sgk tatile girer. Bayramdan sonra ulaşır kuruma